XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan förebygga och behandla huvudlöss


Huvudlöss är ett tillstånd som är mer vanligt förekommande hos barn. Det inträffar när löss eller ägg från löss, gnetter har angripna hårbotten och hår. Det finns saker du kan göra för att förhindra huvudlöss. Huvudlöss är en behandlingsbar tillstånd som kan ta 10 dagar eller längre för att rensa.

Instruktioner

1 Undvik direkt head-to-head kontakt för att förhindra huvudlöss. Inte heller använda eller dela objekt som kan komma i kontakt med någon annans huvud.

2 Tvätta alla kläder och sängkläder som kommer i kontakt med huvudet i varmt vatten. Om objekt är inte tvättas, och du tror att objekten har kommit i kontakt med någon som har huvudlöss, sätta objekten i en plastpåse och försegla den stängd i två veckor för att döda löss och gnetter.

3 Applicera LiceMD till torrt hår och hårbotten och bakom öronen, och massera tills håret är genomblött. Vänta 10 minuter sedan använda en luskam för att separera håret i fjärdedelar av en tum. Köra kammen genom varje sektion från roten till spetsen av håret. Torka gelen, löss och gnetter från kammen och nåla upp varje avslutad avsnitt av hår. Tvätta huvudet och håret noggrant med ditt vanliga schampo i varmt vatten och föna håret. Inspektera hårbotten och hår varje dag under 10 dagar. Om du ser löss eller gnetter, upprepa tillämpningen av LiceMD.

4 Inköp RID, en löss behandling schampo, som en alternativ behandlingsmetod. Se förpackningen för att avgöra vilket belopp att gälla enligt din hårlängd. Tillämpa den på torrt hår, från roten till slutet av håret. Grundligt massage i schampo för att helt täcka hårbotten, alla delar av håret och bakom öronen och nacken. Låt produkten sitta i 10 minuter, sedan löddra och skölj alla täckta områden noga med varmt vatten. Kör luskam genom varje avsnitt för att ta bort löss eller gnetter. Upprepa tillämpningen av RID i sju till tio dagar.

5 Tvätta håret med schampo (ingen balsam); Skölj och handduk torrt hår. Skaka flaskan med Nix Creme Skölj sedan tillämpas på hårbotten, hår, bakom örat och nacken, grundligt mätta dessa områden. Låt stå i 10 minuter och skölj sedan med varmt vatten. Handduk torrt och detangle hår. Avsnitt av håret och köra en luskam från rot till topp av hår. Upprepa hår sektionering och kamma om nits är fortfarande synliga. Om löss eller gnetter är fortfarande närvarande sju dagar efter den första tillämpningen av Nix Creme Rinse, återanvända.

Tips

  • Om huvudlöss och gnetter fortsätter att visas efter två veckor med huvudlöss behandling används, kontakta din läkare för ett receptbelagt läkemedel.
  • Många over-the-counter huvudlöss behandlingar kan innehålla bekämpningsmedel eller andra kemikalier som kan skada hälsan. LiceMD är en bekämpningsmedel behandling och inte innehåller färgämnen, parfymer eller starka kemikalier. Det är en produkt som godkänts för användning i alla åldrar. RID: s löss dödande schampo innehåller piperonylbutoxid och pyretrum extrakt som aktiva ingredienser. Det är en produkt som godkänts för användning på vuxna och barn två år och äldre. Nix Creme Rinse aktiva ingrediensen är permetrin. Det är en produkt som godkänts för användning på barn så unga som två månader gamla.