XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Information om Oral Surgery


Oral kirurgi är den gren av tandvård som specifikt handlar om kirurgiska ingrepp som dentalt bygger. Det finns en mängd olika förfaranden muntliga kirurger utför, och de får specialundervisning för att göra det. Oral kirurgi kan innebära en rad olika frågor, bland annat snedställning, ansiktsrekonstruktion och tandimplantat.

orala Surgeons

Orala kirurger är tandläkare specialutbildade för att operera i munnen och käken. Deras fokus är ofta på återuppbyggnaden av käken och att genom olika åtgärder som inte utförs i de flesta tandläkare, inklusive visdom tandutdragning, återuppbyggnad, skador på käken och ansiktet och implantat. Efter tandläkarhögskolan, måste muntliga kirurger slutföra ett fyraårigt utbildningsprogram i oral kirurgi, mottagning. en magisterexamen eller certifikat i oralkirurgi. Beroende på deras karriär, kommer vissa muntliga kirurger erhålla ytterligare medicinsk examen eller bli käkkirurger.

Dental

Tandvård är bland de vanligaste utförs av oralkirurger. Arbetet är i första hand med tänderna, tandköttet och käkbenet att korrigera brutto felinriktningar, extrem karies eller försöka förbättra resultaten av dentala implantat. Tandimplantat är utformade för att ersätta en tand saknas på grund av en skada, olycka, förfall eller infektion i en tand som är obrukbara genom gemensamma förfaranden. Enligt American Association of Oral och Maxillofacial Surgeons, har 69 procent av de vuxna i åldrarna 35 och 44 förlorade åtminstone en permanent tand bland annat på grund tandköttsproblem, överdriven karies eller skada. Orala kirurger har nyligen upptäckt att implantat kan vara bättre i det långa loppet än andra tandingrepp - de tenderar att hålla längre och är mindre benägna att orsaka ytterligare problem i framtiden.

Ansiktsbehandling

Oral och maxillofacial kirurger arbetar också med ansiktsrekonstruktion och käke omläggning. Dessa förfaranden följer ofta en olycka, även om de behandlar även förhållanden som är resultatet av genetik eller andra onormala förhållanden. Föreningen av orala och Maxillofacial Surgeons säger flera ansiktsrekonstruktion förfaranden är nödvändiga på grund av en trafikolycka, sport skada, våld i hemmet eller andra hushållsmissöden. Dessa förfaranden är ofta långa och kan kräva sjukhusvård; i vissa fall är flera operationer krävs behövs för att rätta till problemet.

Kosmetisk

Orala kirurger utför även kosmetiska behandlingar som inte kan åtgärdas genom regelbundna tandläkarpraktik: omläggning, käke återuppbyggnad, faner, ledningar och andra. Kosmetiska behandlingar är oftast görs med liten eller ingen medicinsk nödvändighet och föreslås för att förbättra utseende snarare än funktionalitet. De kan göra tänderna vitare, rakare eller olika storlekar för att göra dem mer enhetliga.

risker

Som med alla medicinska förfarande, det finns risker förknippade med oral kirurgi. Men utbildad muntliga kirurger och deras personal gör allt för att hålla riskerna låga genom att förbereda och följa särskilda riktlinjer förfarande. Riskerna kan innehålla alltför blödning, anestesi risker och komplikationer från operationen själv. Din muntliga kirurg gå över riskerna med dig innan kirurgi och hjälpa dig att avgöra det bästa tillvägagångssättet för att minimera risken för komplikationer.