XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Clif Bar är en serie av protein barer och snacks är avsedda för aktiva människor, från de vandring till dem som bara tränar. Team Clif Bar är en gemenskap av över 2000 professionella och amatöridrottare, som sponsras av företaget i många sporter. Enligt Clif Bar hemsida, företaget som skapas när grundaren Gary Erickson bit till en annan energiform bar och blev genast övertygad om att han skulle kunna skapa en bättre produkt. Clif Bar har vuxit till ett framgångsrikt företag med många smaker.

Vit choklad Macadamiamutter

Enligt Raymond Estrella, skriva för Ryggsäck Gear Test hemsida, är vit choklad makadamianöt smak av Clif Bar lättast att tugga och mest fuktiga någon av Clif Bar smaker. Den söta smaken överbryggar också avståndet fint mellan candy-bar stil hälsa barer och de som använder främst ekologiska ingredienser. Makadamianötter nut bar har 100 kalorier per uns med en liten mängd fett och höga kolhydrater. Detta innebär baren smakar inte bara bra men ger en hälsosam boost av energi utan sömnighet som kommer från fettrik mat.

Blueberry Crisp

Enligt vandrare Ernie Elkins, skriva för Ryggsäck Gear Test "Clif Bars blåbär skarpa bar har utseendet och smaken av en behandling som gjorts i ett hem kök."

Blåbär skarpa baren är också består av 70 procent ekologiska ingredienser med inga konstgjorda sötningsmedel, innehåller 23 viktiga vitaminer och mineraler och innehåller 9 g protein. Elkins konstaterar att baren inte bara ger äkta blåbär smak men också ger kroppen sustained energi utan en hård socker relaterad krasch.

Byggmästare Bar

Den Clif Builder Bar är utformad som en måltidsersättning för vandrare, vilket ger en högre källa till protein och kolhydrater under standard Clif Bar. Varje stapel har 20 g protein och bara 8 g av det totala fettet. Den enda klagomål som omger denna Clif Bar-serien kommer från konsument Sök webbplats som anger barens 20-22 g socker att vara på den övre delen av proteinet bar spektrumet. Detta är något mildras av bolagets användning av obearbetade socker.