XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Butt Master är ett träningsredskap som stöds av Suzanne Somers som en del av låret master sortiment av produkter. Butt ledar- stärker glutes och abductors. Glutes är skinkorna muskler och kidnappare är dina yttre thights. Du måste göra aerob träning och äta bra om du vill bränna övervikt av dessa områden.

För Outer lår och glutes

Sitta i en stol och sätta knäna mellan käftar ButtMaster. Sätt fötterna på golvet med knäna ovanför anklarna. Tryck ut mot ButtMaster och öppna knäna. Dina rörelser bör vara långsam och kontrollerad. Stäng knäna för att slutföra en upprepning. Fortsätt tills musklerna är för trött för att fortsätta. Över tid, öka antalet repetitioner. Försök att göra 30 till 50 repetitioner.

För att understryka Glutes

Ligg på rygg och placera böjda ben i luften. Placera knäna ovanför höfterna. Sätt ButtMaster på utsidan av knäna och tryck utåt. Pressa din abs och glutes. Du ska känna musklerna i din glutes och lår arbetar hårt efter några repetitioner. Fortsätt med långsamma rörelser tills du når trötthet.
Slappna av axlar och nacke hela denna övning. Inte arch nedre delen av ryggen. Rikta dina glutes och lår. Om du anstränga någon annan del av kroppen, är du antingen arbetar för hårt eller behöver koppla dessa andra områden. Håll aldrig andan.

För att understryka Outer Lår

För mer tonvikt på de yttre lår, stänga sidled på golvet så att knäna är böjda och din ryggrad är rak. Ligg på höger sida och koppla av halsen på höger arm. Din hals bör vara rakt längs med ryggraden. Placera ButtMaster på utsidan av knäna. Sätt vänster handflata på golvet framför magen. Tryck upp mot ButtMaster med vänster ben. Håll kroppen rak så att du inte rullar bakåt. Arbeta tills du är trött och sedan rulla över och arbeta din högra sida.