XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Smärta i nedre ryggen Från tävlar

All verksamhet där man inte riktigt engagera rätt muskler i höfter, rygg och mage kan leda till smärta i nedre ryggen. Tävlar är bland de många aktiviteter som leder till eller öka smärta ligger i ländryggen av ryggen. Felaktig fot pronation, eller hur foten vänder, kan påverka ryggradens stam. Den hoppande och huggande i samband med sprintar kan vara en annan skyldige av smärta.

Första svar

Det är möjligt att vrickning eller stam något i ryggen genom att träna för hårt eller starta ett nytt träningsprogram. Ryggsmärtor som inte påverkar dina dagliga aktiviteter betydligt, vilket innebär att du kan fortfarande komma in och ut ur sängen med lätthet, inte kan vara ett allvarligt problem. Ungefär 80 procent av befolkningen upplever ryggproblem vid ett eller annat tillfälle, med endast 10 procent är tillräckligt allvarliga för att kräva kirurgiskt ingrepp, konstaterar American Chiropractic Association. Vila några dagar, isbildning det drabbade området, och avstå från tävlar eller annan skärande sportaktiviteter eller lyfta tills smärtan avtar. Använd anti-inflammatoriska over-the-counter läkemedel för att hjälpa till med smärta och svullnad.

Diagnos

När man arbetar med lägre ländryggssmärta närvarande för mer än en vecka, är det viktigt att söka en ordentlig medicinsk diagnos från din läkare innan du fortsätter med din tävlar program eller någon träningsprogram. Även sprint kan vara anledningen till att du märker smärta, kan det finnas en betydande underliggande tillstånd såsom ett diskbråck, spinal stenos eller degenerering av disken, vilket skapar mer betydande fysiska problem. En magnetisk resonanstomografi, eller MRI, maskin tar bilder av ryggraden ben, nerver och muskler så läkare kan korrekt bedöma vad som orsakar problemet och hur allvarlig den är. Din läkare kommer att låta dig veta när och hur aggressivt du kan återgå till tävlar.

tävlar Framställning

När du får OK av din läkare för att återgå till utbildning, är det viktigt att utveckla en stretching rutin som adekvat sträcker benen och nedre delen av ryggen. Tight hamstrings orsaka ryggvärk eftersom obalansen drar på höfterna, sila ländregionen. Börja från grunden för att säkerställa att du sträcker alla relevanta muskler när tävlar. Om din rygg har smärta eller du är orolig, sitta på marken för att sträcka ut och röra tårna, dra quadriceps tillbaka och höja hamstrings upp mot himlen. Sittande minskar dragningskraft på ryggen när bockning, minska skada incident. Glöm inte att sträcka ut armarna och övre bröstet eftersom armrörelse är lika viktigt i rätt tävlar form.

Arbetet med Form

Har din tränare eller en vän övervaka din tävlar formuläret för att se till att du inte gör något för att skapa obalans eller stam. Användningen av en videokamera eller ett löpband med speglar hjälper dig också se formulär frågor, noterar ortopediska och kör specialister Wendy Shroeder och Marie-Catherine Bruno. Fokusera på att hålla höfterna raka utan rotation som benen sträcker sig framför dig på knäet. Sprinters sätta knäna upp högre för att pressa ned i en fastare sätt jämfört med långdistanslöpare som når fram med fötterna för långa steg. Axlarna ska vara avslappnad när du kastar armarna framåt som en metod för att öka din framåt framdrivning.