XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör en lagskjorta


När du kommer till en match-up i sammansvetsat team kläder, visa motståndarlaget att du värdesätter solidaritet. Team T-shirts visar också att du menar allvar om spelet, enligt designashirt.com. Om du är på en sträng budget som inte tillåter kommersiellt screentryckta tröjor, det är ett prisvärt, konkret tillvägagångssätt som kommer att få hela laget med och producera en slutprodukt full av laganda.

Instruktioner

1 Köp en T-shirt för varje gruppmedlem på ett hantverk återförsäljare eller köpa flerpack av T-shirts på en större återförsäljare. Välj samma färg på skjortan för alla i lagets dominerande färgen. Köp ett paket av atletisk stryka på bokstäver och siffror för varje spelare i storleken på ditt val och i laget färg motsatsen till din skjorta. Till exempel, om rött och blått representerar ditt team, gå med röda skjortor med blå bokstäver. Skaffa ett tyg penna.

Köp en kartong T-shirt mall från en farkost butik eller isär en kartong för att skapa flera stora bitar av kartong som du kan passa mellan lagren av varje T-shirt.

2 Tvätta och torka alla T-shirts, enligt anvisningarna på etiketten.

3 Vik varje T-shirt i halv vertikalt och placera tre fingrar under botten spetsen av front skjortkrage. Det är där toppen av dina brev ska slå till vara centrum på bröstet. Markera detta mittpunkten med hjälp av ett tyg penna.

Vika skjortor i halv vertikalt gång, med baksidan av skjortan på utsidan. Placera sex fingrar under botten spets på baksidan kragen. Det är där högst upp på bokstäver och siffror ska slå till vara centrum på baksidan av din skjorta. Markera denna punkt med tyget pennan.

4 Placera en T-shirt mall eller bit kartong mellan T-shirt lager för att skapa en jämn arbetsyta. Placera stryka på bokstäver på framsidan av skjortan att stava ditt lagnamn, sprider dem i en rak horisontell linje eller sluttande horisontell linje över mitten bröstet med hjälp av den markerade punkten från steg 3.

Placera en lätt handduk över bokstäverna och utöva påtryckningar med en järn tills set. Låt framsidan av skjortan att svalna helt.

5 Vänd T-shirt och placera bokstäver för att stava spelarens efternamn, om så önskas, och spelarnummer i mitten med den markerade punkten från steg 3. Placera en lätt handduk över järn-ons och utöva påtryckningar med järnet tills set . Låt baksidan av skjortan svalna helt innan du slår T-tröja över.

6 Ta bort kartong från mellan skikten och bära ditt team T-shirt.