XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kasta en två och fyra skarv snabb boll


Den Fastball är en hörnsten i de flesta baseball kannor "arsenaler. En snabb boll gör en kanna att etablera en takt som när ändras med off-hastighet platser, lämnar smet gissa om när och då hans sving. Det finns två huvudsakliga stilar av fastballs, två-söm och fyra-söm, uppkallad efter antalet sömmar som berörs av kanna fingrarna när du håller i bollen. Varje planen har en unik grepp och egenskaper som förändrar den perfekta tiden att kasta planen.

Instruktioner

1 Kasta en fyra-skarv snabb boll som en grundläggande snabb boll när först lära sig att kasta planen eller när bakom räkningen, eftersom det är en lättare planen att kontrollera.

2 Vrid kulan så att den bredaste delen av en av panelerna är vänd uppåt och sömmarna på båda sidor av den breda delen är parallella med axlarna för en fyra-skarv snabb boll.

3 Greppa bollen med kuddar av din pekfingret och långfingret på den bortre sömmen på detta breda delen och tummen på undersidan av bollen centrerad mellan de två fingrar ovanför det för en fyra-skarv snabb boll.

4 Kasta en två-skarv snabb boll som inrättats för off-hastighet platser när framåt i räkningen. Den två sömmen rör sig mer än den fyra söm, vilket gör det en mer effektiv stigning men också svårare att kontrollera.

5 Vrid kulan så att den smalaste delen av snören på en panel är vinkelräta mot axlarna.

6 Greppa bollen med dina mitten och pekfingrar löper längs dessa smala fogar och tummen på undersidan av bollen.

7 Vrid kulan så sömmarna du gripande löper parallellt med axlarna.

8 Pitch bollen med din vanliga pitching rörelse för båda snabb boll, släppa bollen med så mycket fart som möjligt utan att offra kontrollen.