XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur kvalificerar jag mig för en fyra dollar recept kort?


Kostnaden för receptbelagda läkemedel kan orsaka betydande stress och ekonomiska påfrestningar på de människor som behöver dem. De fyra dollar recept Program skapades ursprungligen för att minska bördan för dem som kämpar för att behålla sina månatliga recept. Nu finns på apotek i landet, är de fyra dollar Prescription Drug Program tillgängliga för alla, med eller utan sjukförsäkring, som behöver det.

Instruktioner

1 Fråga apotekspersonalen för en förteckning över kvalificerade läkemedel. Inte varje läkemedel ingår i programmet. Varje apotek kommer att ge en lista, på begäran av alla berättigade receptbelagda mediciner i fyra dollar Program.

2 Kontrollera att förskrivna läkemedel är på den godkända listan över fyra dollar läkemedel. Eftersom programmet ingår endast generiska läkemedel, kan vissa recept vara tillgänglig vid fyra dollarkursen.

3 Kontakta den förskrivande läkaren och be att förskrivas av generiskt motsvarande stället. Ställ frågor om säkerheten för generiskt motsvarande och om det finns några betydande nackdelar till generiska läkemedel.

4 Fyll i en anmälningsblankett, om så erfordras. Några stora detaljhandelskedjor, som Wal-Mart, kräver inte ett medlemskap medan andra kräver en blivande medlem att ansluta sig till butiken klubben. Det är typiskt ingen avgift för att bli medlem. Butiken klubbkort kommer inte bara att kvalificera hållaren för fyra dollar recept, men också andra särskilda rabatter i hela butiken.

5 Ge fotolegitimation., Om det behövs. För att verifiera adress och bekräfta identiteten, kan en foto-ID att krävas för att slutföra registreringen.

Tips

  • Vara medveten om eventuella avgifter bedömas för receptbelagda läkemedel programkort eller lagra klubbkort som kan motverka den rabatt med hjälp av kortet.