XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med att träna med en Wooden Bat?


Baseball tränare rekommenderar praxis med trä fladdermöss av många skäl, alla relaterade till träffa mekanik och val tonhöjd. Det är svårare, överlägset, att framgångsrikt slå med en trä bat än en aluminium en. Inte nog med att aluminium fladdermöss ge en "längre" hit för en given stigning, de tillåter även körs på platser som skulle vara lätt mark-outs med trä fladdermus. Öva med mer-svåra trä bat gör spelar med aluminium barnlek.

Sweet Spot

Trä fladdermöss har ett område givet men nebulously känd som "sweet spot", bäst beskrivs som inom området för tillverkarens varumärke eller logotyp. Sweet spot är bättre men "kände" av en torped när hans sving ansluter bat till bollen. Ironiskt nog, när du träffar en baseboll med sweet spot av en fladdermus, det känns lätt. Aluminium fladdermöss har enorma "sweet spots" jämfört med trä fladdermöss, så tränar med trä håller dig till en högre standard för att slå.

Bättre Pitch Selection

Den mindre sweet spot av trä fladdermus leder naturligtvis till en torped blir mer selektiv med platser han väljer att slå. Trä fladdermöss är mycket mindre förlåtande till en smet som väljer att prova en inre planen: bortsett från händerna surr minst en omgång, du riskerar att bryta din bat. För en dålig utanför planen, är en trä fladdermus inte kommer att ge dig en falsk bloop hit. Istället ska bidra med en ut till ditt team.

bättre Mechanics

Trä fladdermöss kräver rätt att träffa mekanik. Med sina små söta fläckar och vanligtvis mindre fat diameter, måste du starta din händer tidigt, hålla dem inne i bollen och hålla din swing plan och jämn. Aluminium fladdermöss, å andra sidan, ofta kommer att belöna dåliga mekanik såsom dra din bat genom zonen, med en träff. Förbättrade mekanik översätta till en bättre slaggenomsnitt, oavsett vilken typ av fladdermus du använder.

Ökade Bat Hastighet

Dina förbättrade vadd mekaniker förvandlas till ökad bat hastighet, vilket innebär ökad makt. Konsekvent visat på trä fladdermöss, kommer dessa ändringar i slag stil resultera i fler träffar och fler träffar på strömmen aluminium fladdermöss. Som coach John Peters fattat uttrycker det, "träna med trä och du kommer att vinna med aluminium."