XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ett av de enklaste sätten att gå ner i vikt är att skära ut kalorier. Förändringar i diet behöver inte nödvändigtvis vara extrem för viktminskning att inträffa. Skära ut upp till 500 kalorier per dag direkt avser gradvis viktminskning, och att göra det är ofta så enkelt som att motstå ett par sodavatten i veckan, och att göra små justeringar i din kost. Använd följande steg för att äta färre kalorier och gå ner i vikt.

Instruktioner

Hur man ska äta färre kalorier för att gå ner i vikt

1 Ta reda på hur många kalorier dietister rekommenderar för din vikt, längd och kön. Använd dagliga kalori behöver räknare på nätet (se resurser) för att hitta detta nummer gratis. Beräkningen kan innefatta antalet kalorier som måste skäras ut dagligen för viktminskning uppstå.

2 Ställ en realistisk viktminskning mål. Till exempel, att förlora ett pund per vecka, skär 300 till 500 kalorier från antalet kalorier som krävs för att behålla din vikt. Så om du behöver 1800 kalorier för att behålla din vikt, sedan sträva efter att äta mellan 1300 och 1500 kalorier per dag i stället.

3 Gör enkla kalori nedskärningar. Genom att använda en skiva ost på en smörgås i stället för två kan klippa ut minst 80 kalorier, eller som har ett äpple som en sida i stället för pommes frites kan eliminera 150 kalorier eller mer. Försök också att avlägsna en del soda från din diet --- en kopp Coca Cola har cirka 100 kalorier.

4 Skriv ner vad du äter dagligen i en kolumn på ett pappersark, och i en annan hålla koll på de livsmedel du motstånd (inklusive deras kalori räkna). Sikta på att klippa ut ca 3500 kalorier per vecka att förlora ett pund per vecka.

5 Håll motiveras genom att inrätta nonfood belöningar dagligen, veckovis eller månadsvis. Fem dollar av shopping pengar för varje pund förlorade, eller få en massage i slutet av månaden är bra sätt att göra den dagliga kosten uppoffringar mer hanterbar.

Tips

  • För framgångsrik och bestående viktminskning, försöker gå ner i vikt gradvis så att kroppen och sinnet har tid att anpassa sig till kost och livsstilsförändringar.
  • Undvik att äta för lite, så att kroppen inte uppror genom hamstring kalorier i stället för att bränna dem.