XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemFörstoppning, som drabbar barn i alla åldrar kan vara pinsamt, obehagligt och rent smärtsam. Lyckligtvis finns det många naturliga val av mat som kan användas för att behandla förstoppning och uppmuntra regelbundna tarmrörelser.

Effekter av Förstoppning

Frekvent okontrollerat förstoppning hos barn kan leda till irritation, sömnlöshet, aptitlöshet och mer allvarligt, helt eller delvis tarm blockering.

överväganden

Det är viktigt att komma ihåg att varje barns matsmältningssystem är olika; Därför vad som är normalt när det gäller frekvensen av tarmrörelser kan skilja sig från barn till barn.

Varning

Det är en smart idé att välja naturläkemedel för förstoppning hos barn över medicinska behandlingar, som vissa laxermedel kan orsaka kramper, magsmärtor och diarré.

frukt

En kost rik på frukt är ett sätt att uppmuntra frekventa tarmrörelser och för att förhindra förstoppning. Vissa frukter som är särskilt effektiva innefattar vindruvor, päron, apelsiner, papaya och mango.

Grönsaker

Eftersom många grönsaker innehåller mycket fibrer, de är en idealisk stapelvara för alla barns kost. Några av de grönsaker som är bäst för att bekämpa förstoppning hos barn inkluderar sallad, lök, kål, blomkål, morötter, spenat och tomater.

andra livsmedel

Fullkorn och baljväxter (bönor), eftersom de är höga i fiber, är idealiska för att främja ett friskt matsmältningssystem.