XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vilka är de viktigaste ingredienserna i tvål?

Översikt

Bad tvål består vanligtvis av mjukgörande och rengöringsmedel som samverkar för att mjuka upp huden och rengöra den. Beroende på märke, kan det finnas fler rengöringsmedel än hudkräm eller vice versa. Kontroll av individuella etiketter kan låta dig veta vad tvättmedel tillsatser ingår i den aktuella tvål.

Natriumlauretsulfat

Natriumlauretsulfat är ett rengöringsmedel med högskummande egenskaper som gör den användbar för dem med hårt vatten. Det tillför mjukhet till huden och har ansetts säkert att lägga till produkter av Cosmetic Ingredient Review expertpanel, rapporterar Cosmetics Info.org. Det kan också fungera som ett ytaktivt medel, vilket skapar en jämn yta för att produkten ska glida över. Denna åtgärd tensid gör det en bättre rengöringsmedel eftersom det gör det möjligt för tvål för att ha kontinuerlig täckning.

natriumpalmitat

Natriumpalmitat är både ett rengöringsmedel och ett emulgeringsmedel, enligt miljö arbetsgruppens Skin Deep databas av kosmetiska ingredienser. Emulgeringsmedel gör olje- och flytande ingredienser blandas väl tillsammans. Alabu nätet tillstånd att natriumpalmitat är saltet av palmitinsyra och skapar ett lödder och renar bra, men det kan också torka ut huden.

Natrium-lauroyl isetionat

Natrium-lauroyl-isetionat fungerar som ett rengöringsmedel, ett emulgermedel och ett vätmedel. Det kan vara en tork ingrediens. Den är tillverkad genom sulfatering av laurylalkohol med en neutralisering av natriumkarbonat och, under det att en bra rengöringsmedel och avfettningsmedel, kan det visa sig irriterande för vissa känsliga skinn.

natrium Olivate

Natrium Olivate är saltet av olivoljefettsyra, en naturlig produkt. Den amerikanska Food and Drug Administration har bedömt det säkert för användning som en indirekt livsmedelstillsats. Eftersom det är en botaniskt härrör rengöringsmedel, är det lätt och säkert att använda, enligt Cosmetics Info.

natrium Cocoate

Natrium Cocoate är en tvål rengöringsmedel rengöringsmedel som används i många schampon och tvålar. Även om det gör för en bra lödder och rengör väl, kan det också vara en irriterande för huden och torkning till några som har känslig hud.