XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur hitta Resolve


Förmågan att åstadkomma något - till exempel gå ner i vikt eller avslutat högskoleutbildning - tar lösa eller en stark vilja att inte vackla. Utan det, är det svårt, om inte omöjligt, för att slutföra något som tar tid och ansträngning. När du befinner dig i en situation och du känner att du inte har någon lösa, måste du hitta den inom dig själv. Det bästa sättet att hitta lösa är att tillbringa lite tid reminiscing om det förflutna och kom ihåg att känslan av beslutsamhet som hjälper dig att utföra uppgifter och mål.

Instruktioner

1 Tänk på dina tidigare erfarenheter. Kom ihåg att gånger som du ville åstadkomma något svårt och du framhärdade tills du fick det gjort. Till exempel tänka på när du lärt sig att simma eller cykla. Tänk på hur du kämpat för att bemästra de färdigheter och hur det kändes när du äntligen gjorde. Detta reminiscing lättare att komma ihåg att du kan utföra vad det är att du föresatt sig att göra.

2 Visualisera själv ta stegen för att uppnå dina mål. Föreställ dig att ha framgång. Detta kommer att hjälpa dig att få lösa.

3 Blunda och föreställ dig vid den punkt där målet eller uppgiften är klar. Till exempel, om du vill gå ner 50 pounds, visualisera själv 50 pounds lättare, bär mindre kläder och med ett leende på läpparna. Upprepa denna visualisering en eller flera gånger per dag - som innan du går till vila eller när du vaknar.

4 Skriv en tidslinje eller lista på papper för att kartlägga vägen att utföra uppgiften eller mål. Till exempel, om du vill avsluta college, skriver det datum då du kommer att återvända till klasser, hur många klasser du klara varje termin och när du kommer att ta examen.

5 Säg till dig själv att du kommer att lyckas så många gånger som behövs per dag. Tillåt dig själv att föreställa sig hur du kommer att känna när du har nått målet. Skäm bort din fantasi och tänka specifika detaljer som är anslutna till prestation såsom hur du kommer att se ut, vad du ska göra och hur andra kommer att reagera. Upprepa dessa åtgärder kontinuerligt under hela processen för att nå ditt mål.

Tips

  • Vara positiv och tro på dig själv.
  • Omge dig med positiva influenser och hålla sig borta från negativa.
  • Do not get avskräckt om du har ett bakslag. Uppbåda din beslutsamhet och fortsätta att försöka. Så småningom kommer du att uppleva framgång.