XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

En stand-up paddel är en viktig del av utrustningen vid utförande stand-up surfing. Denna sport liknar standard surfa förutom att du använder en större styrelse och kontrollera dina rörelser med en lång paddel. Paddeln bildas och behandlas som en surfbräda, men i mindre utsträckning, för skydd. Om du vill försöka bygga din egen stand-up, med början på paddeln är en stor isbrytaren eftersom skapa paddeln är mycket enklare än att bygga styrelsen.

Instruktioner

1 Gör en markering längs den vänstra och högra kanten av en 10-tum lång, 6-tums träbit med en blyertspenna. De märken borde ha ett 3 inches under den övre kanten av träet.

2 Rita två märken längs den övre kanten av virket så att de är 2 inches är isär. Varje märke bör vara 2 inches i från sidan av träet.

3 Ansluta märket på den vänstra sidan av träet med vänstra märket på den övre kanten genom att dra en linje mellan dem. Gör samma sak för den högra märken.

4 Skär av de övre hörnen av träet i linje du drog mellan markeringarna. Använd en tabell såg att göra dessa nedskärningar.

5 Slipa alla spetsiga hörn trä med sandpapper för att runda dem. Du vill hörnen att vara smidig och runda.

6 Gör en centrerad snitt i ena änden av trästavens. Snittet bör ½ tum bred och 3 inches djupt.

7 Täcka den smala änden av trä stycke med trälim och stick in änden i urtaget i änden av stången. Tryck träet ordentligt i rood tills det inte går längre.

8 Wrap fin rep runt gå delen av paddel och staven för att ge mer styrka till skarven.

9 Lägga tidningen på golvet och appliceras ett epoxiharts över hela paddel och handtaget. Låt tidningen att fånga några droppar och låt paddeln torka på det.

10 Sand paddeln med hjälp av allt finare sandpapper tills paddeln är smidig och mjuk. Börja med grovt papper, och arbeta dig till finare korn.

Tips

  • Om du är lång, kan du använda en längre stav; klippa en kortare stav om du är korta.
  • Paddeln bör vara tre till sex inches längre än din längd.
  • Försök inte att slipa epoxi tills det är mycket torrt och hårt, annars kommer du inte att kunna sand det ordentligt.