XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Rida en snöskoter är en rolig vinter tidsfördriv. De flesta skotrar har styret som anpassar bekvämt. Men vissa skoter handtag inte för en bekväm åktur och måste sättas högre. Du kan installera styret stiger upp på en snöskoter för att få bekväm åktur du vill. Du kan lägga till tre inches av höjd utan en massa eftermontering på snöskotern.

Instruktioner

1 Sitt på snöskotern. Bestäm hur högt du vill stammarna att höja din styret. Om du ibland rida stående, bestämma hur mycket höjd du behöver från den positionen.

2 Ta baren stoppning av styret. Detta exponerar kablar och sväng adapter. Leta reda på de åtta skruvarna som håller styret på snöskoter. Ta bort dem.

3 Undersök broms, olje- och vajrarna om du planerar att lägga till mer än tre inches på styret. Du kan lägga till mer höjd, men du måste också beställa längre kablar. När du lägger till mer än tre inches, blir jobbet mycket större.

4 Beställa en uppsättning av styret riser. Se till att du beställer rätt märke och modell nummer för snöskotern. Beroende på modell, kan du behöva beställa en sväng adapter också.

5 Slå ut kortare kablar om det behövs. Ändra svängadaptern om det behövs. Sätta Loctite på bultarna. Bolt styret stigblocket på plats.

6 Bolt styret löst på plats. Kom ihåg att använda Loctite på dessa bultar också. Stå eller sitta på maskinen. Justera styret för att passa. Dra åt skruvarna. Var noga med att inte över åt dem eller din kan gängorna.

7 Sätt bar stoppning tillbaka på plats. Blöda bromsarna. Starta snöskotern och se till att allt fungerar som det ska.