XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
En Victoria & # 039; s Secret Model & # 039; s Diet

Bra gener säkert hjälpa om du strävar efter att bli en Victorias Secret-modellen, men även uppseendeväckande skön den berömda underkläder linje följa de två viktigaste faktorerna för att upprätthålla en bana kropp: näringsrik mat och motion. Några av modellerna komma undan med att äta vissa inte så näringsrika livsmedel tack vare en hög ämnesomsättning, men i allmänhet, dessa damer hålla sina siffror genom att träna och äta hälsosamt.

Adriana Lima

Brasilianska modellen Adriana Lima fastnar på portion kontroll diet, som tillåter dig att äta alla livsmedel du vanligtvis äter utan endast begränsar mängden. Lima äter massor av färska frukter och grönsaker, men klockor hur mycket frön och kärnor hon konsumerar. Hennes favorit mat är brasiliansk, enligt BecomeGorgeous.com, som är känd för att vara tung på kött. Magert kött, men i portionskontrollerade storlekar är friska och avgörande för en näringsrik kost. Lima kompletterar sin kost med mycket aerobics i form av den brasilianska dansstil Capoeira, som ingjuter intensiva kamp kända tekniker.

Heidi Klum

Den tyskfödde Heidi Klum är en av Victorias Secret mest erkända ansikten, och vid en ålder av 37 har varit en av företagets toppmodeller. Klum började New York Body Plan diet efter att ha blivit mamma. Kosten syftar till att ge betydande resultat inom bara två veckor genom att helt begränsa bröd, mejeriprodukter, godis och alkohol. Inte mer än 1.200 kalorier bör konsumeras dagligen på New York Body Plan kost. Klum rapporterar att hon äter en liten måltid var tredje timme för att hålla sin ämnesomsättning engagerade. Mat efter 08:00 är uteslutet och frukt är bara om den enda snack hon ska tillåta sig, med äpplen är hennes favorit.

Gisele Bundchen

En annan brasiliansk modell, Gisele Bundchen, är en av Victorias Secret mest framgångsrika "änglar." Ungefär som Lima, är också hon en kött eater och en fläkt av cheeseburgare. Bundchen kompletterar hennes proteinrik diet med yoga och promenader, som hjälper henne att slappna av. Hon konstaterar att hon ska krydda upp många av hennes måltider med cayennepeppar, vilket bidrar till att utlösa metaboliska processer för att bränna fettceller.

Miranda Kerr

Victorias Secret-modellen Miranda Kerr håller hennes kropp tonas genom att äta massor av hälsosamma kolhydrater och magert protein, inklusive havregryn, grönsaker, fettsnål yoghurt, frukt och äggvitor. Lunch består vanligen av sallader med kyckling eller fisk, medan middagen omfattar mer av samma, samt kalkon och grönsaker. Kerr avslöjar att några av hennes frukost kombinationer innefattar vete-fri toast toppad med avokado och blåbär yoghurt. Hon medger också att ha en svaghet för choklad. En blandning av yoga, skonsamma hjärt och övningar motstånd utgör hennes 75-minuters pass som hon gör tre till fyra gånger per vecka.

Marisa Miller

Marisa Miller hemlighet att banta ner i all hast innan en Victorias Secret fotosession är att äta endast färska, hälsosamma livsmedel, och att dricka mycket vatten 48 timmar i förväg. För dag-till-dag bantning, eliminerar hon läsk, kolhydrater och alkohol. Kalifornien infödda fokuserar på styrketräning för att behålla muskeltonus och kurvor. Hon reser med motstånd band på alla hennes resor eftersom de är lätta att packa och kan användas praktiskt taget överallt. Miller gillar också att vara aktiv utomhus och gör paddel ombordstigning en regelbunden del av sin träning.