XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Fast Pitch för flickor


Framgångsrikt snabbt kasta en Softboll tar en kombination av teknik och metoder. Flickor med en naturlig talang för pitching hårt öka sin snabbhet och precision genom att konsekvent följa de tre grundläggande stegen för en riktig leverans: grepp och hållning, take-off och leverans. De med en knack för att förstå utsändningsteknik kan diversifiera sin repertoar, kastar off-hastighet platser och platser som reser, släpp och kurva. Men först måste flickor lära sig de mest grundläggande planen, den snabb boll. Samtidigt som den levererar en pitch blir en naturlig rörelse, kan det väl kännas besvärligt för nybörjare. För att förhindra dåliga vanor, måste en kanna lära sig tekniken för att kasta en snabb boll och praktisera det religiöst.

Instruktioner

1 Greppa bollen framför ansiktet med fingrarna på din handske. Med sömmarna, göra en hästsko med benen till höger eller vänster; tråget av skon är på höger eller vänster sida av din hand beroende på om du vill att din tumme vidrör sömmarna. Det är ett personligt val; experimentera med det. Du kan också tänka sig sömmarna som en C. Placera pitching hand över bollen med fyra fingrar på ena benet av hästskon. Det andra benet av skon löper över handflatan. Du kan ändra grepp - och kommer för andra platser - men detta grepp ger dig mest sömmen yta för en snabb boll.

2 Täck bollen med mitt för att hindra dig från att ge planen bort till smeten. Hålla bollen på din sida, arm rak eller något böjd, med handflatan vänd hem plattan. Luta inte din handflata mot kroppen eller bort från den. Handflatan ska vara parallell med axlarna, axlarna inför plattan.

3 Steg på gummi med båda fötterna, sedan driva ut gummi att börja leverera din pitch. Böj benen något. Detta placerar dina ben i en maktposition. Håll tån på din pitching fot på gummit och lyft motsatta benet och driva den framåt med en utfall steg. Kraften kommer från benet på pitching sidan hand. Kör fram av gummi och räta båda benen.

4 Dra tillbaka bollen bakom dig som din explodera av gummi. Förläng din arm bakom dig, parallellt med marken. Vid denna punkt, är handflatan mot marken, fortfarande inte mot kroppen, inte heller bort från den. När du explodera av gummi och din offside fot börjar komma ner, svinga armen framåt och rotera den i en full cirkel. Din arm kommer att gå framför dig, ovanför huvudet, tillbaka bakom dig och ner till midjan. När bollen kommer förbi midjan, släpper den. När du släpper bollen, arch korsryggen. Denna lilla flex i ryggen ger kraft till din pitch. Strax efter du släpper bollen, bör din offside foten vidrör marken.