XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Grip Tape en Longboard


En longboard är en variant av en skateboard. Som namnet antyder, är det mer än en traditionell skateboard, mäter mellan 33 och 59 inches. Den övre delen av longboard är täckt med grepptejp. Med tiden kan grepptejp slits ned, vilket begränsar din kontroll över styrelsen. Byta ut grepptejp på en longboard är en enkel process. Allt du behöver är ersättnings band, några leveranser och 30 minuter.

Instruktioner

Grepptejp Removal

1 Ta bort hjulbilar från undersidan av longboard. Bara lossa och skruva fästbultar som håller lastbilar till longboard däck med hjälp av en skiftnyckel. Ställ hjul lastbilar åt sidan.

2 Placera longboard på ett arbetsbord. Placera kortet så att ovansidan är vänd uppåt. Hetta upp den grepptejp med hjälp av en hårtork i flera minuter eller tills du märker bandet start att krypa eller bubbla.

3 Skär en skåra i grepptejp från den vänstra sidan av kortet till den högra sidan. Ta en av flikarna som skapas från att skära grepptejp.

4 Fortsätta att hetta upp grepptejp när du skalar den grepptejp från däck. Flytta långsamt och hålla tillämpa värme, vilket bör bryta lim används för att täta bandet till styrelsen.

Grepptejp Ansökan

5 Placera longboard på ett arbetsbord. Placera kortet så att ovansidan är vänd uppåt. Skalas den grepptejp från vidhäftande skyddstätningen. Applicera grepptejp till longboard så ca 1/2 tum av bandet hänger över hela omkretsen av styrelsen. Tryck inte på bandet; bara göra det möjligt att sitta på toppen av styrelsen. Justera bandet om det behövs för att centrera den på tavlan.

6 Gnugga händerna längs grepptejp, applicera fast tryck. Börja i mitten av styrelsen och arbeta utåt mot tips. Flytta långsamt för att undvika luftbubblor bildas under bandet. Ägna stor uppmärksamhet åt kanterna. Applicera en stor press att kanterna för att säkerställa ett bra grepp. Använd en skruvmejsel om du vill använda ytterligare tryck.

7 Skär grepptejp som hänger över omkretsen av styrelsen. Starta vid näsan i styrelsen och klippa alla runt bordet. Inspektera styrelsen. Den grepptejp bör fästas säkert till styrelsen. Utöva påtryckningar runt kanten på kortet med hjälp av en skruvmejsel.

8 Vänd kortet över så att botten är vänd uppåt. Leta upp monteringshålen för lastbilar. Det bör finnas fyra monteringshål på näsan av styrelsen och fyra i spetsen. Peta in spetsen på en skruvmejsel genom monteringshålen tills du hål i grepptejp. Byt ut hjul lastbilar på undersidan av brädan.