XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Militära boot knivar är av ett fast blad design och utförs typiskt eller dold inne i en hög topp känga. Dessa knivar är ofta gånger bärs av militär samt brottsbekämpande personal som deltar i taktiska aktiviteter. Stövelknivar är speciellt utformade för att användas som backup vapen och många gånger i en sista utväg scenario i nära kvartalet och hand till hand stridssituationer.

Betydelse

Betydelsen av militära boot knivar är deras utformad förmåga, i rätta händer, för att snabbt ändra resultatet av en nära kvartal taktisk situation. Den långa dubbel kant bladet är utformat för att skära i båda riktningarna. Hemlighållande faktor klippning i en känga är fördelaktig som en sista utväg vapen och även som ett vapen osedd av en motståndare.

Fungera

Militära boot knivar är ganska rakt fram i design och funktion. Knivarna passa in i en mantel gjord av olika material och kan eller inte kan säkras genom någon typ av spännbandet av läder eller ballistisk nylon. En stor klämma på baksidan av höljet gör att enheten som skall fästas på sidan av en känga. När det behövs, behöver användaren endast dra i handtaget på kniven för att hämta vapnet för användning.

Funktioner

Boot kniv funktioner är typiskt mycket likartade i att det finns en fast tveeggad klinga fäst vid ett handtag. Det finns dock varianter av kniven med funktioner, såsom fasta eller sågtandade blad, skulpterade eller släta blad, och en mängd av bladpunkter inklusive spjut eller klippet. Manteln kan också variera i material från läder till ballistisk nylon till härdade plaster. De flesta alla kommer att innehålla en stor klämma för att fästa en känga.

Storlek

Militära boot knivar finns i en rad olika bladlängder. Kniven väljs kommer många gånger beror på personliga preferenser av användaren liksom den avsedda användningen. Mindre start knivar kan funktionen blad 2 till 3 inches i längd. Men det finns större knivar som funktionen blad upp till 4 och 5 inches i längd.

överväganden

När du väljer en militär boot kniv den avsedda användningen av kniven måste beaktas. Från en taktisk offensiv synpunkt, till exempel, kan ett längre blad vara mer önskvärt än ett kort blad. Tänk på att storleken bladet kommer att motsvara storleken handtaget och total längd av kniven. Detta kommer också att ha en inverkan på redovisade och dölja kniven i bagageutrymmet.

Varning

Militära boot knivar är utformade med ett enda syfte. De är vapen som en sista utväg. Dessa knivar är tveeggat och typiskt mycket skarp. Användare som inte är vana vid två kanter knivar eller använder dem slarvigt kan lätt skadas av dessa vapen.

expert Insight

Känga knivar är utformade för att vara till nytta för yrkesverksamma inom verkliga situationer. Det är oklokt för civila att bära dessa vapen på ett dolt sätt utan att inse de potentiella konsekvenserna. De flesta lokala lagar reglerar längden av ett knivblad som kan bäras i en dold sätt.