XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hastigheten är en värdefull färdighet i någon sport, men det är särskilt användbart i fotboll. I fotboll, är det viktigt för en spelare att komma till bollen innan hans eller hennes motståndare. Även om det kan verka som en utmaning, är det möjligt att öka hastigheten och få snabbare för fotboll. Vissa övningar och uppvärmningsövningar kan hjälpa en spelare springa snabbare.

Instruktioner

1 Värm upp innan du utför någon typ av motion. Stretch och jogga på plats för att värma upp dina muskler, som kommer att förhindra muskel tårar och stammar.

2 Tillbringa en timme i veckan arbetar med trappor eller kullar. Gå någon, som en stadion, där det finns en stor mängd av trappor. Kör uppför trapporna så fort du kan, och gå ner för trappan långsamt. Upprepa denna åtgärd 3 eller 4 gånger.

3 Starta ett stoppur och kör så fort du kan för 1/2 mil. Skriv din tid ner. Jog långsamt halv mil, sedan köra så fort du kan för halv mil, och jämföra det dags att första gången. Upprepa detta fyra gånger. Upprepa denna övning en gång i veckan.

4 Ta en lång sikt en gång i veckan. Målet för denna övning är inte hastigheten, men det är tänkt att hålla dig aerob passform.

5 Stretch efter varje övning för att hålla dina muskler från kramper.