XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur man Lågtemperaturstekning en rullad revben av nötkött

En rull revben av nötkött är en stående rib grillat med benen lossnar från köttet. Köttet rullas runt sig själv ordentligt och sedan bundna med kök snöre för att hålla sin form. Smaken på en rullad revben av nötkött är något mindre kraftfull än den hos en stående ribba stek, eftersom det saknas smaken benen tillhandahåller. Men en rullad revben av nötkött blir meltingly anbud när långsam kokta, gör upp för någon smak förlorad. Cirka sex till åtta timmar som krävs för att bromsa laga en rullad revben av nötkött.

Steg 1

Värm ugnen till 200 grader Fahrenheit. Om du använder en långsam spis, hoppa över detta steg.

Steg 2

Ställ en stekpanna på hög värme på en spis i fem minuter. Bryn alla sidor av den rullade revben av nötkött i den heta stekpannan tills de har brynt.

steg 3

Placera stekt rullade revben av nötkött i en långpanna eller långsam spis. Strö havssalt och svartpeppar over the top. Peta en stektermometer i mitten av den valsade revben av nötkött. Om du använder en långsam spis, ställ in den till låg.

steg 4

Koka rullade revben av nötkött tills köttet termometern registren 110 grader Fahrenheit. Detta bör kräva ungefär sex till åtta timmar, beroende på storleken av den valsade revben av nötkött. Öka ugnens temperatur till 500 grader. Alternativt, öka den långsamma spis temperatur till hög.

steg 5

Ta bort rullade revben av nötkött från ugnen eller långsam spis när köttermometer register 130 grader Fahrenheit. Detta bör kräva ca 10 minuter i en ugn eller 30 minuter i en långsam spis.

steg 6

Låt rullade revben av nötkött för att ställa in vid rumstemperatur i 15 minuter innan du skär bort köket garn och betjänar det.

tips

  • Refrigerate resterna omedelbart och konsumera dem inom 72 timmar.

Saker du behöver

  • Stekpanna
  • långpanna
  • Ugn säker köttermometer
  • Havssalt
  • Malen svartpeppar