XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Cook en Frozen skinka i ugnen

Skinka är en specifik styckningsdel som kommer från grisar. Köttet säljs vanligtvis kokta eller botas, men kan hittas i rå form som väl. Ham är populära för användning i smörgåsar och även för stekning i en ugn. Stek skinka är vanligtvis för sammankomster eller fester eftersom de kan mata flera personer. Skinka oftast tinas innan rostning, men du kan laga en frusen skinka utan upptining det.

Steg 1

Ställ bakning rack i bakformen och sitta skinkan på gallret. Täck långpannan med locket. Om pannan inte kommer med ett lock, använd folie för att helt täcka långpanna öppning och skinkan. Detta kommer att hålla skinkan från att torka ut och avsätter behovet av att sätta vatten i botten av pannan.

Steg 2

Värm ugnen till 325 grader Fahrenheit. Placera långpannan i ugnen och långsam grillat. En stor skinka tar 18 till 20 minuter för varje pund att laga mat. En frusen skinka behöver en och en halv timme mer att laga mat än en ofrusen skinka.

steg 3

Använd en stektermometer för att kontrollera temperaturen av skinkan med några timmars mellanrum. Kontrollera den inre temperaturen i skinkan är viktigt att avgöra om skinkan har kokta hela vägen igenom. Den inre temperaturen i en skinka bör vara 140 till 160 grader Fahrenheit.

steg 4

Avlägsna långpannan ur ugnen när den inre temperaturen i skinkan är inom 5 grader av rätt sortiment - 135 till 155 grader - och sitter den ovanpå disken eller kamin i cirka 15 minuter. Skinkan kommer att fortsätta matlagning för denna tid utanför ugnen.

varningar

  • Aldrig grilla en skinka under 200 grader. Denna miljö är en bakterie lekplats.

tips

  • Lägg alla glasyr till skinkan i de sista 30 minuterna av matlagning för maximal smak.
  • Om det yttre av skinkan är matlagning snabbare än det inre, sänka ugnstemperaturen ett par grader, men aldrig sjunka under 200 grader Fahrenheit.

Saker du behöver

  • stektermometer
  • långpanna