XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur förbereder jag mig för en Social Security Disability omfattande fysisk undersökning?


En Social Security funktionshinder omfattande fysisk undersökning är en skrämmande upplevelse för de flesta människor. Det är en obligatorisk del av en funktionshinder anspråk och testet utförs av en läkare socialförsäkringskontoret har valt. Han kommer att undersöka dig och lämna en rapport till social trygghet. Hans slutsatser, liksom rapporterna från dina läkare, kommer att ses över för att avgöra om du uppfyller kraven för social trygghet funktionshinder.

Instruktioner

1 Granska brev och pappersarbete din primära läkare har slutförts. Se till att bokstäverna inte bara förklara ditt tillstånd, men detalj varför det begränsar din förmåga att arbeta. Social Security behöver veta hur din medicinska eller psykiska tillstånd påverkar din vardag och din förmåga att arbeta. Om ditt brev inte innehåller denna information, be din läkare att skriva ytterligare en bokstav.

2 Förbered för läkaren att ställa frågor om din sjukdomshistoria och frågorna kring din nuvarande medicinska eller psykiska problem. När frågor, bland annat hur detta påverkar ditt liv och din förmåga att arbeta. Om du är deprimerad, inte bara säga att du är ledsen dagligen, men förklara exakt hur detta påverkar dig. Till exempel "Jag gråter flera gånger om dagen. Jag skulle aldrig fungera en hel dag med andra eller med kunder utan att ha flera gråtattacker."

3 Vägra att ligga. Läkare är tränade att känna igen överdrift. Var ärlig med dina symptom, erfarenheter och hur du påverkas.

Tips

  • Det är viktigt att visa läkaren att ditt tillstånd påverkar din livs tillräckligt för att begränsa eller hindra dig från jobbet.