XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man håller en stark kärna med ett skrivbord jobb


Konventionell visdom säger att för att stärka och upprätthålla din kärna muskler, du måste tillbringa många timmar i gymmet. När du tränar på ett gym är en bra idé, det är inte det enda stället där du kan stärka din kärna muskler. Om du arbetar vid ett skrivbord jobb, är inte allt förlorat. I själva verket är det precis tvärtom: det finns många sätt du kan hålla en stark kärna på kontoret. Det bästa är att du inte behöver fancy utrustning och övningar kommer inte framkalla stirrar från din chef.

Instruktioner

1 Bibehålla en god hållning. Om dålig hållning är en vana för dig, kommer då att upprätthålla god hållning känns som ett träningspass i början. Använd din abs som du sitter rakt. Med tiden kommer det att bli en andra natur, eftersom starkare din kärna är, desto lättare blir det att ha bra hållning. Om det inte är alltför störande och din chef godkänner, överväga att en övning boll att jobba med dig och använda den som din stol, eftersom inte bara kommer att fungera bättre för hållning, men du kommer också att kunna göra andra enkla övningar på det.

2 Gör övningar som inte kräver någon utrustning. Till exempel, enkla andningsövningar fungerar bra. Kontrakt din abs som du andas in och andas ut långsamt. Också under en långsam tid på jobbet, prova sitter på kanten av en stol, upphandlande din abs samtidigt lyfta upp knäna. Räkna ut vad som fungerar bäst för dig, och göra det till en rutin.

3 Använda trapporna. När du går, fokusera på god hållning och hålla abs företag. De små övningar du gör under dagen kommer att gynna dig med tiden. Också, gå till lunch istället för att köra, genom att använda samma metod. Du behöver inte bryta en svett och få en förändring av kläder, men de små sakerna gå långt.