XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Yoga kan hjälpa barnen lära sig att slappna av och ge psykiska och fysiska fördelar. Yoga är i allmänhet betraktas som en form av motion för vuxna, men kan ge många fördelar för barn också.

mentala Fördelar

Studier visar att förbättra balans och arbetar på yogaställningar kan förbättra barnens förmåga att fokusera och koncentrera sig, vilket kan hjälpa dem att uppnå akademisk och social framgång.

psykologiska fördelar

Yoga kan hjälpa barnen att utveckla självförtroende och lugn, som kan hjälpa dem att ta itu med problem eller svåra känslor.

Hälsosam livsstil

Yoga kan också lära barnen grunderna i en hälsosam livsstil, bland annat äta en hälsosam kost och sambanden mellan deras kroppar och miljö, vilket ger dem att göra hälsosamma val.

Kondition

Yoga får barnen upp och flytta, och kan förbättra styrka och flexibilitet, vilket kommer att förbättra kondition nivåer.

reducerad Stress

Yoga ger barn med kompetens att hantera stress de upplever och kan ge ett utlopp för fysiologisk stress och andra känslor.

Socialisering

De flesta barnens yogaklasser ger en möjlighet för barn att ansluta och umgås med varandra, vilket är nödvändigt för deras hälsa och utveckling.