XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Regelbunden motion kommer att göra en hel del positiva saker för din kropp. Det kan sänka stress, minska kroppsfett och stärka ditt hjärta. Det hjälper ofta att bekämpa depression också, men en del människor kämpar med negativa känslor efter ett träningspass. Varför får jag deprimerad efter min träning?

Ansträngning

Pushing alltför svårt för framgång kan vara skrämmande och kan orsaka förlust av förtroende om insatsen resulterar i misslyckande. Det är en mycket säkrare satsning för att ställa in mindre, mer nåbara mål.

Miljö

Vissa människor kan känna sig avskurna från världen eftersom deras träning platsen är för privat. Offentliga miljöer eller utomhus fungerar ofta bättre.

Tålamod

Efter en särskilt ansträngande träning, kan det vara frestande att förvänta synliga resultat. Om du inte ser dem, kan det orsaka frustration. Det bästa sättet är att ha tålamod och vet resultat tar tid och engagemang.

Motivering

De flesta människor njuta av regelbunden motion, men de som bara gör det bara av någon skyldighet kanske tycker att det är en obehaglig upplevelse. Din moral ökar när du får personlig glädje av motion.

Diet

Vad du äter, särskilt före och efter träning, kan ha en inverkan på ditt humör också. Se till att du får tillräckligt med vatten och göra smarta näringsval som innehåller mycket proteiner, inte socker.