XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur gå ner i vikt i hakan


Gå ner i vikt är aldrig lätt, särskilt när du måste ta itu med den ökända oroshärdar som lår, mage, armar och haka. Om du hade en dubbelhaka innan han förlorade en stor del av vikt, är chansen att det försvann tillsammans med resten av överflödigt fett. Men för dem kvar med en, kan det vara svårt att ta bort. Din bästa insats för att göra så är en kombination av kost och motion.

Instruktioner

Att förlora hakan

1 Undersök din kost. Om du har förlorat mycket i vikt men din extra hakan kvarstår kan några tweaks i din plan vara allt som behövs för att befria er från den. Konto noggrant för varje kalori som du stoppar i munnen. Se till att de är mindre än det genomsnittliga antalet du förbrukar varje dag. Ditt mål är att skapa en kalori underskott, så att överflödigt fett kommer att brännas bort som energi, snarare än lagras. Tänk dock att det är omöjligt att rikta endast en del av kroppen för fettförbränning genom kosten. När du skapar en kalori underskott, kommer din kropp att förlora överflödigt fett, inklusive områden som hakan.

2 Steg upp din träning rutin. Om du redan spilla mer kalorier per dag än du tar i, fantastiskt. Nu är det dags att sparka upp ett hack. Din kropp kan ha blivit vana vid att göra samma övningar varje dag, och är inte längre bränna fett så effektivt som tidigare. Prova att öka typ, varaktighet och intensitet av de övningar som du gör, eller försöker helt olika. Tyvärr, precis som en inte kan rikta ett visst område av kroppen för viktminskning genom diet, samma sak gäller för övningen. Det finns egentligen inte några specifika drag som du kan göra för din hakan som kommer att få det att sprida sin överflödigt fett. Allt du kan hoppas på är att när du ökar muskelmassan och bränna kalorier genom motion, kommer en del av det fett lossna hakan.

3 Överväga kirurgiska alternativ. Ibland kommer alla kost och motion i världen inte vara tillräckligt för att förlora hakan. Det är inte ditt fel. Du kan behöva diskutera frågan med en plastikkirurg som kan utföra fettsugning på detta område. Dessutom kan det vara lös hud, inte fett, som håller dig från den eleganta hakan du söker --- plastikkirurgi kan hjälpa rätta till detta.