XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Alkohol test är användbar för poliser att bestämma blodalkoholinnehåll, eller BAC. Dessutom har flera typer av alkohol test är lönsamt för att verifiera anställd nykterhet eller testa en vän eller släkting som misstänks alkoholism. Den senare olika tester är allt viktigare för många människor, med alkoholism påverkar nästan 17.600.000 vuxna amerikaner, enligt Medline Plus, en tjänst av den amerikanska National Library of Medicine.

breathalyzers

Kanske den mest kända typen av alkohol test, breathalyzers är populära eftersom de är portabla och erbjuder snabba resultat för officerare och räddningspersonal på fältet. Tyvärr, enligt en artikel av David J. Hanson Ph.D., alkoholmätare Resultaten varierar upp till 15 procent från verkliga BAC, och "åtminstone 23 procent (det är ungefär en av fyra) av alla personer som testats har en BAC läsning högre än deras faktiska BAC. " Detta beror på att breathalyzers inte direkt mäta blod; i stället mäter de alkoholen gått in i alveolerna luftblåsor som blodet strömmar genom kärlen i lungorna.

Fältsobrietytest

På grund av den variabla noggrannhet breathalyzers, fältsobrietytest används också för att ytterligare kontrollera berusning. Under ett fältsobrietytest, är individer krävs för att slutföra grundläggande uppgifter, svarstid och hand-eye samordning mäts som en avgörande faktor. Vanligen fältsobrietytest består av en enbent stativ; går en rak linje och vända; och den horisontella blick nystagmus test där individer ombeds att fokusera på ett objekt som är placerat mellan 12 och 15 inches bort.

urintestning

En mycket billig metod för alkoholtestning, är urinprov vanligt bland företag som vill testa sina anställda. Tyvärr är denna metod för att testa begränsad till detektering av senaste alkoholanvändning, och alkoholanvändare kan "fuska" genom att smuggla en väns alkoholfritt urin in i provningsrummet. Men om det görs inom mindre än en vecka efter misstänkt användning, och om fusk aktivt avskräcks, urin testresultat är mycket exakt. Dessutom är urintestning användbart eftersom det erhållna provet kan också användas för att testa för andra substansmissbruk förutom alkohol.

saliv Testing

Till skillnad från urinprov, saliv tester kan inte vara lätt luras, och till skillnad från breathalyzers och fältsobrietytest, de är mycket exakt. Olyckligtvis är denna typ av testning dyrare än urintestning, och det kan detektera alkohol användning endast inom den senaste dagen eller två. Salivtest kan också användas för att kontrollera för droganvändning. Själva förfarandet är ofta föredras av personer som testas eftersom det är mindre personligen invasiv än urinprov, som saliv är i allmänhet en mindre tabu kroppsvätska än urin.

hår Testing

Hår analys ger ett exakt test för långsiktig alkoholanvändning. Det är emellertid mycket dyrt jämfört med de andra lab testmetoder. Testet mäter ETG och FAEE absorptionsnivåer i persons hår. ETG och FAEE föreningar absorberas av en persons hår endast när alkohol är närvarande i blodströmmen, så frekvent absorptionen av dessa föreningar indikerar frekvent före intoxikation. Hår testning är mer diskret, som hårprover kan erhållas utanför den medicinska miljön krävs för att erhålla saliv- och urinprov.