XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man knyter en Schminnow Fly


Den Schminnow är en Norm Zeigler flugfiske mönster. Streamer stil fluga är avsedd för Snook fiske i Florida, men det är enkelt och effektivt för de flesta sorter av färsk och saltvatten ädelfisk. Mönstret kräver grundläggande flugbindning kompetens och mycket få material. Den är idealisk för nybörjare fly-nivåer eller avancerade fly-nivåer som kräver många flugor i en kort tid. Den ursprungliga designen är vit, men andra färger kan ersättas baserat på sportfiskare föredrar.

Instruktioner

1 Ta tag i kroken i städet. Starta tråden vid krokögat och linda det till kröken.

2 Välj en marabou fjäder och mäta den för att matcha krokskaftet. Håll i basen av den uppmätta punkten på krokböjen och göra 20 tråd wraps för att säkra den på skaftet.

3 Skär en 10-tums bit vita kristaller chenille från en spole. Hålla på änden av chenille på krokböjen och göra 10 tråd wraps att säkra det på plats. Linda tråden i riktning mot krokögat och sluta med ett litet mellanrum mellan tråden och ögat.

4 Hålla en uppsättning av svarta kulkedja ögon på toppen av skaftet vid tråden. Gör 20 figur åtta wraps att säkra ögonen på kroken. Linda tråden krokögat.

5 Linda chenille runt krokskaftet tills du når ögonen. Gör en siffra åtta wrap runt ögonen och stoppa chenille på tråden. Gör 10 tråd wraps att säkra chenille. Skär extra chenille undan.

6 Gör 20 tråd wraps att bygga en smal tråd huvud. Tillsätt en droppe av instant lim på huvudet och skär trådrullen undan.

Tips

  • Flera märken tillverkar och säljer kristall chenille. Välj en borstfiber med alltför flash för att matcha den ursprungliga Schminnow mönstret.