XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Spelet häst har en lång historia av att vara en av de mer populära aktiviteter på släktträffar, företags picknick eller bara trevliga sammankomster. Lära sig reglerna för en omgång hästskor är enkel och kan ge många timmars underhållning.

Instruktioner

1 Välja sida! Hästskor kan spelas konkurrenskraftigt med 2 eller 4 spelare. I två spelare, varje spelare kastar två hästskor mot planen vid den motsatta änden. I en fyra spelare, varje spelare kastar två hästskor medan hans eller hennes lagkamrat är stationerad vid den andra änden av planen.

2 Singla slant. De allmänna bestämmelserna i häst kräver en enkel slantsingling för att bestämma vilken spelare eller lag går först.

3 Ställ in hästsko tonhöjd. En "pitching box" bör inrättas vid varje ände av spelplanen, fyrtio fot isär. Pitching box bör vara sex fot i diameter och fylld med sand eller något annat mjukt material för att absorbera effekten av hästskon. Inuti pitching rutan, som ligger i centrum, bör vara en metall stav 12-15 "ovanför marken och ungefär en tum i diameter. Detta kommer att fungera som mål för spelarna.

4 Toss att hästsko! Varje spelare ska positionera sig i pitching rutan vid sin ände, och med hjälp av ett lömskt rörelse, kasta hästsko mot pitching rutan vid den motsatta änden av den hästskogrop.

5 Försök att få en ringsignal! Om en spelares hästsko landar platt runt insatsen, kallas detta en ringsignal. Grattis! En ringsignal är värd tre poäng. Om ingen spelare får ringer, spelaren vars hästsko landar närmast insatsen tilldelas en poäng. Om båda spelarna kastar en ringsignal, avbryter de ut varandra och den närmaste av de andra hästtilldelas en enda punkt.

6 Avgöra vem som vinner. 21 är det magiska numret! En omgång häst vinns när en spelare eller lag når tjugoen poäng.

Tips

  • Reglerna för en omgång hästskor kan anpassas till vad som fungerar bäst. Om du spelar en vänlig, icke-konkurrenskraftiga spel, ha kul genom att ändra poäng för att passa din grupp!