XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tekniker för att övervinna rädsla för baseball


En studie som genomfördes 2001 av Virgina Institutet för Psychiatric och Behavioral Genetics, visar att fobier är möjligen kopplade till genetik. En fobi är en instinktiv fysisk reaktion på utsidan stimulans som fobiska finner skrämmande. Detta yttrar sig som så svår ångest eller en fullständig ut panikattack. Den fobiska med en rädsla för baseballs behöver lite övning för att övervinna sin ångest.

Facing the Fear

En fobiska är medveten om irrationella rädslan. Detta innebär att en fobiska har förnuft och medvetenhet för att konfrontera rädslan huvudet. Han kan konfrontera sin rädsla långsamt, i små steg. Den fobiska börjar genom att hålla en baseball i helbild att han kan se varje dag. Nästa steg är att öva kasta bollen upp i luften och fånga den igen. Steg framåt tills fobiska kan kasta och fånga bollen med en partner. Varje steg tar lika lång tid som fobiska behov, eftersom varje individ vinner fobi i sin egen takt.

NLP (NLP)

NLP hjälper fobiska genom omprogrammering hennes verklighet att sluta att känna igen en säker situation som ett hot. Terapin utnyttjar kraften i fobiska fantasi att rekonstruera sina erfarenheter omfattar hennes rädsla för en baseboll. Den ångestfyllda erfarenhet ersätts med en positiv och hälsosam upplevelse. En terapeut hjälper fobiska med omprogrammering i en serie sessioner. Tekniken utvecklades efter att ha studerat de fem stora formerna av mänsklig erfarenhet: auditiva, kinestetiska (känslor,) visuell, lukt och smak. Genom att omforma de specifika erfarenheter som bildade en fobi skapar terapeuten nya upplevelser.

energi Psychology

Energi psykologi bygger på samma principer om andra energi healing metoder, såsom akupressur och reiki. Terapin förlitar sig på effekten av energi meridianer som reser i förutsägbara mönster i hela kroppen. Genom att tillämpa en kran på specifika punkter på kroppen under ett samtal terapisession, en terapeut frigör blockerad energi som orsakar baseball rädsla. Olika tekniker inne i bruket av energi psykologi används enligt fobiska klagomål. Till exempel är neuro emotionella tekniker som används för svåra trauman och trodde fältet terapi tekniker används för fobier.

Stöd utifrån

Att övervinna fobier och rädsla kräver stöd från familj och vänner. Den milda uppmuntran av en vän är ovärderlig när man börjar på det första steget till inför en rädsla; Detsamma gäller för att uppnå behandling vid grav baseball fobi. Andra sätt att hjälp kommer i en omgång fångst eller gå med i en grupp av stödjande vänner på en baseballmatch.