XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Låg Carb ersättning för potatismos

Enligt MayoClinic.com, låga carbdieter begränsar mängden kolhydrater bantare kan äta. Detta begränsar stärkelserika livsmedel som bröd, ris och potatis. Om du äter låg carb för din hälsa, dock, och är sugen krämig potatismos, har du några alternativ. Medan vit potatis är uteslutet, kan du njuta av några liknande substitut.

mosade blomkål

Låg Carb ersättning för potatismos

Mosade blomkål är en populär lowcarb substitut för potatismos. Den har ett liknande utseende samt struktur och det kan smaksättas och kryddat smaka helt jämförbara med potatis. Den hälsofrågor departementet King County, Washington, rekommenderar koka en halv chef för blomkål och sedan tömmer den. Tillsätt 1 msk. av margarin, 2 msk. riven parmesanost och 1 tsk. av italiensk smaksättning. Mosa med en potatis masher och peppar. Detta recept gör fyra portioner av mosad blomkål med 2 g kolhydrater per portion.

Mosade rotfrukter

Låg Carb ersättning för potatismos

Du kan ersätta rotfrukter, såsom rovor och kålrötter, för en potatismos alternativ med en jämförbar smak och utseende. Enligt US Department of Agriculture, kan du laga rovor och kålrötter precis som potatis. Skär dem i 2-tums bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten. Koka tills de är mjuka, ca 20 till 30 minuter. Dränera vattnet från potten. Mosa med lite mjölk eller grädde och margarin. Tillsätt vitlök, salt och peppar. Beroende på mjölk och margarin du använder, en portion av dessa faux potatismos kommer att ha mellan 2 och 5 kolhydrater.

Förpackade Potatis Ersättande

Låg Carb ersättning för potatismos

Flera märken av låg carb potatismos substitut är på marknaden, liksom. Dessa produkter är i allmänhet gjorda med användning av vattenfri potatis, spannmål fibrer och sojaproteiner. Eftersom de innehåller verkliga potatis, börjar de med en hel del kolhydrater. Men de tillsatta ingredienserna minska netto carb nummer. Leta efter potatismos substitut på hälsokostbutiker och på nätet dagligvaruhandeln.