XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medan är ganska lätt att göra upp i vikt, få muskler är något mer utmanande. För att få muskler, måste du först ge din kropp med en tillräcklig stimulans för att uppmuntra den att växa, till exempel genom styrketräning. Nästa, måste kroppen vara försedd med de råmaterial för tillväxt i form av kalorier, vitaminer och näringsämnen. Kolhydrater kan säkert spela en viktig roll i din muskel få insatser, men inte alla kolhydrater är bra för att sätta på muskelmassa.

Instruktioner

1 Införliva massor av hälsosamma kolhydrater i din kost. Enligt uppgifter från Stronglifts.com, friska kolhydrater är naturliga källor såsom havre, fullkornsprodukter, råris, frukt och grönsaker. Ät massor av dessa livsmedel och samtidigt undvika andra typer av kolhydrater såsom socker, raffinerat mjöl, alkohol och andra "skräp" mat när den följer en muskelbyggande diet. Kom ihåg att kvaliteten på dina vinster kommer att begränsas av kvaliteten på de råvaror som du lämnar din kropp, så håll dig till naturliga carb källor för att maximera dina muskler.

2 Konsumera en efter träningen skaka innehåller massor av hälsosamma kolhydrater så snart som möjligt efter träningen för att tala om för kroppen att börja bygga muskler. Denna shake bör innehålla en fasta-nedbrytande protein (såsom vassle) i kombination med snabb-nedbrytande kolhydrater som färska bär. Medan du tränar, kommer din kropp att vara i en katabola (muskelförtvining) tillstånd. Målet att maximera din muskelmassa är att sätta din kropp i en anabol (muskelbyggande) tillstånd så snart som möjligt efter träningspasset, vilket gör att mer tid att växa innan nästa lyft rutin. Kolhydrater och snabb nedbrytande protein kommer shuttle näringsämnen till dina muskler så snabbt som möjligt, vilket möjliggör maximal tillväxt.

3 Sikta på att vinna mer än ett pund eller två per vecka. Din kropp är begränsad i sin förmåga att bygga muskler av era hormonella nivåer, så tror inte att du kan åstadkomma snabbare tillväxt genom tvångsmatning kroppen till underkastelse. Väg dig varje vecka, och skära ner på dina dagliga portioner om du går upp i vikt snabbare än ett pund eller två per vecka. Omvänt, öka din dagliga födointaget om du inte går upp i vikt snabbt nog. Att hålla en logg som innehåller många kalorier du förbrukar per dag kan hjälpa till att hålla dig på rätt spår med att få så mycket muskelmassa som möjligt med kolhydrater.