XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hemlagad Paintball Gun Stand


Hålla din paintball gevär robust och säker när den inte används är viktigt för säkerheten i pistolen och för människorna runt den. Det rensar också upp ditt bord och håller din pistol från marken. Istället för att köpa en dyr one-size-fits-all stativ, kan du designa och göra dina egna utrustat stå ut från prisvärda material. Du kan lägga till funktioner till montern såsom fat hållare, tankhållare och mask står.

Instruktioner

1 Lägg ut din 1-tums PVC-rör och skär två bitar för att vara 2 inches kortare än längden på din paintball pistol med tanken och pipan är ansluten.

2 Klipp två bitar av 1-tums PVC-slang, som kommer att bilda en rektangel med två bitar du skär från steg 1. Dessa två delar bör vara den exakta bredden på din paintball gevär tank.

3 Skär en av bitarna från steg 2 exakt på mitten och gå ihop dem igen med en av de "T" kontakter och se till att slutliga längden av enheten är samma längd som den ursprungliga pjäs.

4 Konstruera en rektangel med två långa bitar, till en återstående kort bit, och det konstruerade kort bit från steg 3. Använd rätvinkliga anslutningar gör anslutningarna.

5 Vinkla konstruerade kort bit från steg 3 (nu en del av rektangeln) så att "T" -anslutning i mitten pekar rakt upp.

6 Skär en längd av 1-tums PVC-rör, som kommer att hålla rakt upp från "T" -anslutning och håll fat. Test passar din pistol, och se till att pipan i relativt nivå vid mätning.

7 Skär av toppen på den andra "T" -anslutning långa änden, vilket skapar en lång kanal där din pistolens pipa kommer att vila.

8 Fäst cut "T" kanal från steg 7 till klippa bit från steg 6, och sedan bifoga detta aggregat till den färdiga strukturen från steg 5.

9 Klipp din skum för att passa där pistolen tank uppfyller långsidorna av rektangeln, sedan glida på PVC-rör. klippa också mindre bitar för kortsidorna av rektangeln så att stativet sitter säkert.

10 Gör små justeringar skummet så att det håller din pistol tank ordentligt.

Tips

  • PVC-rör kan användas för praktiskt taget alla design. Använd PVC lim för alla anslutningar.
  • PVC lim är giftig. Läs och följ instruktionerna. Se alltid till att paintball gevär har en tunna plugg eller fat väska på hela tiden.