XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Som kinesisk mat kan du äta när man försöker gå ner i vikt?

Traditionella kinesiska rätter har ofta hälsosamma ingredienser och involverar lågt kaloriinnehåll matlagning tekniker. Däremot kan Americanized versioner av dessa rätter inkluderar tillsatta fetter och natrium som ökar de kalori räknas, vilket gör dem dåliga val om du försöker gå ner i vikt. Istället för att ge upp mat i kinesiska restauranger helt och hållet, lära sig att beställa livsmedel som stödjer din viktminskning mål.

aptitretare

Som kinesisk mat kan du äta när man försöker gå ner i vikt?

Stekt aptitretare, såsom ägg rullar, och feta alternativ, såsom spareribs, innehåller en hel del kalorier och mättat fett. Buljong-baserade soppor, såsom ägg släpp, wonton och varma och sura är lägre kalori val. Valet av en servering av soppa som förrätt kan också hjälpa dig att äta mindre på din primära måltid. En studie publicerad i tidskriften "Appetite" i november 2007 visade att försökspersoner som ätit en skål soppa före deras huvudsakliga måltider förbrukade 20 procent mindre vid måltid än individer som inte hade soppan. I studien konstateras att konsumera soppa som förrätt är en strategi som stöder en viktminskning plan. Ångad vegetabiliska klimpar är också en lägre kalori aptitretare val - men hålla sig till bara två eller tre för att hålla dina kalorier i schack.

entrees

Som kinesisk mat kan du äta när man försöker gå ner i vikt?

Slagna och friterade rätter är en "no-no" när du är på en diet. Sesam eller citron kyckling, sött och surt fläsk och Kung Pao kyckling hör till denna kategori också. Istället beställa kokt kyckling med broccoli och har sås på sidan. Om du inte vill att din förrätt ångad, välja rätter som förlorade, stekt, rostade eller grillade, eftersom de vanligtvis är lägre i kalorier och fett än misshandlade och friterad mat. Wokad och bräserade rätter är också oftast diet vänliga. Fokus på fisk, räkor, grönsaker och tofu rätter för att minimera ditt intag av mättat fett.

Sidor

Som kinesisk mat kan du äta när man försöker gå ner i vikt?

Ångad brunt ris är ett bra val för en sida maträtt. Vitt ris, är dock en rättvis alternativ om du håller dig till en ½-kopp servering. Vitt ris innehåller mindre fibrer än brunt ris, men är låg i kalorier - särskilt jämfört med fettfyllda stekt ris. Fråga efter ångad eller wokade grönsaker som en annan sida skålen. Grönsakerna innehåller fibrer och vatten, vilket kommer att bidra till att fylla upp dig utan att en hel del kalorier.

överväganden

Som kinesisk mat kan du äta när man försöker gå ner i vikt?

Kinesiska restauranger serverar ofta familjen stil - stora skivorna på livsmedel som är avsedda för mer än en person. Om du äter ute med en grupp, beställa färre huvudrätter än det finns gäster att hjälper till att reglera portionsstorlekar. Använd ätpinnar att sakta ner ditt ätande process. Bromsa kan hjälpa dig att ansluta till känslor av fullkomlighet innan du äter för mycket. Hoppa kinesisk mat bufféer. Även små mängder av flera kalori favoriter kan lägga upp till en hög kaloriinnehåll måltid.