XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man dricka en liter vatten med citron per dag


Dricksvatten är viktigt för god hälsa. Den stöder sådana funktioner som smörj leder, helande muskler och hjälpa till med matsmältningen. Du behöver mellan sex och åtta koppar vatten om dagen, eller mer om du är mycket aktiva, eftersom aktiva människor förlorar mer vatten än stillasittande människor gör. Enligt National Institute of Health, det mest hälsosamma sättet att nå ditt vätskebehov intag är genom att dricka vanligt vatten. Övergång från andra drycker kan vara hård, men speciellt om du har tillbringat år läppja söta eller kolsyrade drycker.

Instruktioner

1 Skär en citron på mitten, halvvägs mellan nopporna i vardera änden. Fortsätt skära varje citron bit på mitten vertikalt tills bitarna är tillräckligt små för att passa genom halsen av din vattenflaska. Förvara citron bitar i en zip-tätning plastpåse för att bevara sin fuktighet. Om du kommer att vara på språng hela dagen, packa några citron bitar att ta med dig. Lägg dem i en isolerad matlåda eller lunch väska tillsammans med en kall pack för att hålla dem friska.

2 Divide 1 liter vatten mellan två halv-liters vattenflaskor. Mindre flaskor hjälpa dig att spåra ditt vattenintag men eliminerar besväret med att bära en 1-litersflaska hela dagen. Refrigerate en flaska och ta den andra med dig, om du kommer att gå till jobbet eller om du kommer att vara ur huset för en stor del av dagen.

3 Placera en av citron bitar i den kylda vattenflaska några timmar innan du dricker ur den och skaka den med jämna mellanrum. Den extra tiden tillåter citron massa att mjukna och sprida i vattnet.

4 Fyll dina vattenflaskor halvvägs och frysa dem över natten. Avlägsna de vattenflaskor från frysen på morgonen och fylla det återstående utrymmet i flaskorna med kran eller filtrerat vatten före tillsats av en citron bit till varje. En is bas i din flaska hjälper till att hålla vattnet kallt och tilltalande hela dagen.

5 Använd en rutinuppgift som en påminnelse om att dricka under dagen. Till exempel, ta några klunkar vatten varje gång du kommer tillbaka till skrivbordet efter att ha använt kopiator eller fax på jobbet. Håll din vattenflaska väl synlig på skrivbord som en visuell påminnelse.

6 Sätt tillbaka citron bit i vattnet flera gånger varje dag. Att hålla ditt vatten smakrik och syrlig kommer att uppmuntra dig att hålla dricka det.

Tips

  • Förvara vattnet i vida mynning plastflaskor så att du enkelt kan byta ut citronklyfta och lägga till mer vatten om det behövs.
  • Håll ditt vatten fräsch genom att fylla varje flaska i början eller i slutet av varje dag.