XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Crappie är ädelfisk eftersträvas med fiskare i hela USA och södra Kanada. Många crappie fiskare använder båtar för att hitta och fånga fisk. Ett mycket effektivt sätt att rigga en båt för att fånga crappie kallas spindel rigg. Denna rigg handlar om att sätta upp båten för att använda flera spön att troll bete och lockar genom vattnet vid låga hastigheter. De flesta någon crappie fiskare kan ställa in en båt med spindel rigg.

Instruktioner

1 Installera en båge monterad elektrisk trolling motor till din båt. Använd en borr för att göra styrhål för motorn mount. Montera motorn med hårdvaran som tillhandahålls och en skruvmejsel. Fäst trollingmotorns strömkabeln till båtens batteri.

2 Montera en elektronisk ekolod i fören på båten på en plats som är lätt synlig för alla fiskare. Använd hårdvaran som tillhandahålls av ekolod tillverkaren. Fäst givaren till botten av trollingmotorn. Anslut givaren tråden till ekolod och strömkabeln till båtens batteri.

3 Montera två T-bar spöhållare i fören på båten. Placera basen på varje T-stången 3 till 5 fot från fören på motsatta sidor av båten. Använd en borr, skruvmejsel och hårdvara tillhandahålls för att montera T-bar.

4 Fäst två fiskestolar i fören på båten. Placera sätena sida vid sida och se till att tillåta tillräckligt utrymme för fiskare. Fäst sätena med hjälp av skruvdragare, skruvar och en skruvmejsel.

5 Installera en håv hållare. Placera hållaren så att alla sportfiskare har tillgång till nätet. Placera långskaftad netto i hållaren.

Tips

  • Fästa ekolod givaren till botten av trollingmotorn ser till att fisken finder är alltid tittar direkt på platsen fiskas.
  • Inköps stavar av olika längder. Olika stavar kommer att se färre linje trassel och sprida lockar över ett större område, bidrar till att fånga mer fisk.
  • Crappie har mycket mjuka munnar och måste landas med ett nät. Långskaftad nät tillåter landar en fisk när man står på vilken position som helst i båten.
  • Olika orter tillåter användning av olika antal stavar per fiskare. Var noga med att fullt ut förstå spelet lagarna i området fiskas.