XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man tar bort en AR-15 Gas Tube


AR-15 är ett gasdrivet, luftkyld halvautomatiska gevär. Detta vapen är bland samma familj av AR stil vapen - såsom M4 och M16A2 gevär - som för närvarande används av den amerikanska militären. När en kula avfyras, är den expanderande krutgast distribueras via ett gasrör till kammaren som utlöses nästa omgång; detta resulterar i en hög eldhastighet och cykling. Om ett gasrör blir böjd eller skadad den behöver bytas ut. Du kan ta bort gasröret med hjälp av vapensmed verktyg.

Instruktioner

1 Lasta vapnet fullständigt. Inspektera vapen för att se till att inga levande ammunition är närvarande.

2 Dra laddningshandtaget bakåt, skjut den sedan tillbaka framåt.

3 Tryck på främre och bakre take-down stift med hjälp av en rengöringsstav eller ett spetsigt verktyg. Stiftet kommer inte ut hela vägen på grund av en hållare. Dra vapnet isär, separera pipan och handling från lager och grepp.

4 Dra laddnings handtaget bakåt för att ta bort bultbäraren grupp.

5 Dra tillbaka på handskydd frisättning ring sedan bända bort de övre och nedre handen vakter. Notera gasröret som löper parallellt ovanför eldröret, från den främre syn att pipan klacken.

6 Placera fat och handling i en vadderad pistol skruvstäd. Säkerställa att gasröret är åtkomlig.

7 Slå ut gasen rörets hållare-pin med hjälp av en stans och hammare. Hållaren stift är belägen på sidan av den främre sikte, i linje med gasröret.

8 Något vicka och dra tillbaka på gasröret. Om gasröret är envis, använd inte tvinga den; en böj eller krusning i röret kommer att göra den oanvändbar. Tillämpa en metall smörjmedel till gasröret och rotera den sakta fram och tillbaka tills den blir lös. Dra ur sikte blocket.

Tips

  • Överväga att köpa en AR15 gasröret borttagning-verktyget om din gas rör verkar fryst på plats. Verktyget ser ut ungefär som en skruvmejsel och kommer inte att skada röret.
  • Försök aldrig underhåll på ett laddat vapen.
  • Rikta aldrig AR-15 på något som du inte har för avsikt att skjuta eller döda.
  • Inte ta gasröret med en tång, eftersom detta skadar gasröret.