XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Medan vissa modeller är välsignade med en perfekt metabolism och kan sluka så många cheeseburgare som de vill, andra måste arbeta hårt för att hålla formen. Bland de tips modellerna lever efter är att dricka mycket vatten, äta en balanserad kost, ta vitaminer och utövar regelbundet. Innan man börjar på ett program av kost och motion, kontakta din läkare.

Drick vatten

Nineties super Cindy Crawford svär av dricksvatten som en metod för att bibehålla en hälsosam vikt. Förutom att varva upp ämnesomsättningen, dricksvatten spolar ut gifter, bidrar till en frisk hy och håller magen mättnadskänsla.

Äta tidigt och ofta

Super Marissa Miller, som har prytt omslagen till <i> Cosmopolitan </ i> och <i> Sports Illustrated, </ i> medger det finns vissa modeller som bor på cigaretter och inte mycket annat. Miller berättade <i> Cosmopolitan </ i> att hennes personliga strategi är att äta ekologisk mat och hålla sig till massor av protein och grönsaker. Millers "stay-slim" trick är att börja sin dag med stål-cut havremjöl och undvika "vita" (bearbetade) kolhydrater.

Småätande under dagen är en annan vana många modeller träna för att hålla pounds bort. Yoghurt, edamame, mandlar och även fryst frukt som druvor och vattenmelon i slutet av dagen är friska pick-me-ups. Miller bygger på Laughing Cow ost, smak och Fiber barer och äpplen för att hålla henne gå.

Gisele Bundchen praxis delstyrning och strössel cayennepeppar på sin mat. Kryddstark mat få igång ämnesomsättningen och lura din mage till mättnadskänsla. Håll en leverans av ingefära, att svartpeppar och chilipeppar å lägga till mat hemma eller även när du äter ute.

populära dieter

Konstant resande och ett oberäkneligt rutin kan utlösa förödelse på figuren. Några av tipsen modeller använder för att komma tillbaka på rätt spår inkluderar snabbt Model Detox dieten, som består av eliminering av alkohol, bröd, socker, koffein och cigaretter och hålla sig till färsk frukt och grönsaker under loppet av en vecka, och grapefrukt kost, som har funnits sedan 1930-talet och innehåller grapefrukt i varje måltid. Åttiotalet super Carol Alt har blivit en anhängare av rå kost, där livsmedel avnjutas i sitt naturliga tillstånd, snarare än i dess kokta form. Andra gå till kost innehåller zonen (Cindy Crawford är en fläkt), Slimfast, grönt te kost och Acai Berry Diet.

ytterligare tips

Förutom att titta på vad du äter, är regelbunden motion är nyckeln till att utveckla eller bibehålla en modell siffra. Gisele Bundchen joggar, medan Cindy Crawford kombinerar cardio, styrketräning och yoga träning. Förutom regelbunden motion, många modeller är beroende av vitaminer och kosttillskott för vikt underhåll. Kalcium, kolin (som metaboliserar fett och kan hittas i ägg och jordnötter) och vitaminerna B2, B3, B5 och B6 kan hålla ämnesomsättningen surr och stödja friska sköldkörtelfunktion. Slutligen, C-vitamin omvandlar socker till energi och utöver kosttillskott kan hittas i broccoli och citrusfrukter.