XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) definierar ett begränsat utrymme som något arbetsområde med begränsade ingångar och utgångar eller där endast begränsad rörelse är möjlig. OSHA kräver arbetsgivare att ingå avtal med externa räddningspersonal eller att genomföra räddningsutbildning för sina egna anställda.

förordningar

OSHA utnyttjar federal reglering 29 CFR 1910,146 Bilaga F för att fastställa krav på begränsade-space rescue-team utbildning.

site Utvärdering

Arbetsgivarna måste göra en utvärdering av arbetsplatsen för att avgöra om de behöver interna räddningspersonal eller kan förlita sig på externa akutvården. Om interna räddningspersonal är motiverat, måste en begränsad rymd rescue-utbildningsprogram genomförs.

Träning ämnen

Räddningsarbetare måste vara utbildad i första hjälpen, HLR och evakueringsmetoder. Korrekt användning av personlig skyddsutrustning, såsom respiratorer och selar, omfattas också under träning.

övningar

Övningar består av praktiska övningar med hjälp av skyltdockor eller verkliga människor i ett trångt utrymme. Målet är att göra utbildningen så realistiskt som möjligt.

Utrustningskrav

Alla räddningspersonal måste vara utrustade med en sele, en hjälm, en respirator och i många fall, handskar och skyddsglasögon.

OSHA Assistance

OSHA ger utbildning på plats och utvärdering stöd till arbetsgivare. Detta stöd är i allmänhet gratis.