XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man gör med gamla Fönsterglas


Fönsterglas i allmänhet bör inte återvinnas tillsammans med glasflaskor och burkar. Som med värmebeständiga kärl, dricksglas och visionware har fönsterglas behandlats under tillverkningen. Beläggningar som påverkar instabilitet och värme- och UV-överföring kan försvaga återvunnet glas, vilket bubblor och sprickor. Omhändertagande av gamla fönster kan medföra kostnader, om ett fönster ersättare företaget debiterar dig att dra dem eller sanitet företaget debiterar dig för en container. Några oberoende alternativ finns som inte kommer att kosta någonting och kan betecknas som återvinning.

Instruktioner

1 Kontakta lokala konstnärer, särskilt de som arbetar i glas. Vissa kommer gärna ta glaset av dina händer och använda det i sina projekt.

2 Donera glaset till Habitat for Humanity, om glaset är fortfarande i fönstren. Habitat for Humanity har butiker som säljer byggmaterial, både nya och begagnade, att samla in pengar för sina hus-byggprojekt. Kontrollera din lokala kapitel webbplats för att se om de har infrastrukturen för att ta emot den.

3 Kassera någon krossat fönsterglas att konstnärer inte vill ha genom att säkert slå in dem i flera lager tidningspapper för säkerheten för sanitet arbetare under hantering. Sedan kasta den med din vanliga sopor. Var noga med att hantera alla krossat glas med tjocka läderhandskar.

Tips

  • Ange din plats och "avyttra fönster" i en sökmotor för att hitta lokala lösningar för destruktion. En lokal anläggning kan vara tillgängliga för deponering eller återanvändning.