XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hälsofördelar vetegräs och korn gräs


Den unga gräset på vete anläggningen refereras till som "vetegräs." Det är beröm av hälsomedvetna personer som en stor källa av näringsämnen. Det är oftast konsumeras av pressning eller tugga unga bladen. Vissa individer växer gräset hemma, och det är också ett populärt objekt i många hälsokostbutiker. Korn gräs är också en bra källa för vitaminer, mineraler och proteiner. Båda gräs hänvisas till en "super gröna" i hälso cirklar.

Betydelse

Användare av vetegräs hävdar att regelbunden konsumtion främjar allmänt välbefinnande som mineralhalt innehåller kalcium, natrium, järn, magnesium, kalium, magnesium samt vissa spårämnen. Korn gräs är mycket hög i organiska natrium, kalcium, järn och vissa B-vitaminer.

lindrar förstoppning

Vetegräs och korn gräs har både visat sig effektiva i att hålla tarmarna öppen.

Avgift och matsmältningen

Vetegräs och korn gräs båda har en hög koncentrat av klorofyll, som tros förbättra matsmältningen, avgifta blodet och stärka cellerna. Klorofyll är också användbar för att bromsa åldrandet.

Förhindrar Diabetes och läker sår

Klorofyll i vetegräs och korn gräs hjälper till att stabilisera blodsockernivån i blodet, en förebyggande åtgärd för diabetes. Regelbunden konsumtion bidrar också till att förebygga hjärtsjukdom. Korn gräs är bra för att läka sår.

Främjar friska tänder och tandkött

Wheatgrass är bra för att läka munsår och stärka
tandköttet, främja därför friska tänder. Det hjälper också fräscha andan och lugna halsont.

Astma

Korn gräs har befunnits fördelaktigt att hantera astma.

Varning

På grund av de starka rengörings effekterna av vetegräs och korn gräs, överkonsumtion kan orsaka illamående. Nya användare varnas för att börja med små mängder.