XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hälsofördelar Carob melass och Grape Melass

Från Mellanöstern gör ofta tjock, klibbig sirap kallas melass från johannesbröd och vindruvor. De hälsosamma komponenter extraherade från dessa frukter innehåller sjukdomsbekämpande antioxidanter, vitaminer och mineraler, enligt ekologiska fakta. Bland flera potentiella fördelar, kan druv melass hjälpa till att återställa järn i anemiska människor; och en förening i johannesbröd melass kan gynna de med kronisk obstruktiv lungsjukdom. Rådgör med din läkare innan du använder johannesbröd eller druv melass att behandla alla förhållanden.

Fördelaktigt komponenter

Hälsofördelar Carob melass och Grape Melass

Konsumerar druva eller johannesbröd melass på din morgon pannkakor kan ge dig nyttiga näringsämnen och naturliga kemikalier för att förbättra din hälsa. Till exempel, den saftiga delvis druva, används för att göra melass, innehåller vitaminer, inklusive A, C och B6, tillsammans med mineraler som kalium, kalcium, järn och magnesium. Johannesbröd melass innehåller vitaminer och mineralämnen inklusive riboflavin, vitamin A, kalcium, järn, fosfor och kalium. Dessutom, johannesbröd är 80 procent protein, enligt Australian National University. Grape och johannesbröd melass innehåller fytokemikalier, eller växtkemikalier, som kan fungera som antioxidanter för att förstöra cell skadliga fria radikaler i kroppen.

antioxidant Fördelar

fruktextrakt johannesbrödträdet i johannesbröd melass kan ge antioxidant effekt och hjälpa döda cancerceller. En studie som publicerades i mars 2011 års upplaga av tidskriften "vegetabilier för Human Nutrition" undersökte antioxidant och cancer-cell kämpar effekterna av johannesbrödträdet groddar blomma extrakt. Forskare fastställt att johannesbrödblomextrakt var rik på fenolföreningar eller naturliga växtföreningar, och hade stor antioxidant och cytotoxiska förmågor - att minska möjligheten för cervical cancerceller att leva. Dessutom upptäckte forskarna att den vanligaste antioxidantförening i johannesbrödträd träd groddar blomma är teofyllin. Även observationer verkar positivt, ytterligare kliniska studier är nödvändiga för att slutgiltigt bevisa effektiviteten av johannesbrödantioxidanter för behandling av cancer.

respirator Fördelar

Teofyllin från johannesbrödfruktextrakt, som i johannesbröd melass, potentiellt gynna människor som lider av en grupp av lungsjukdomar, inklusive kronisk astmatisk bronkit och emfysem, kallad kronisk obstruktiv lungsjukdom, eller KOL. Forskning som publiceras i september 2006 upplagan av tidskriften "Respirology" observerade effekterna av låga doser teofyllin på KOL-patienter. Under en ettårsperiod, 110 deltagare med KOL fick antingen 100 mg långsam frisättning teofyllin eller placebo. Försökspersoner som fick teofyllin upplevde färre episoder, exacerbationer och hade färre kliniska besök än de som tog placebo. Forskarna drog slutsatsen att låga doser oralt teofyllin är en effektiv och väl tolererad långtidsbehandling för stabil KOL; Men det behövs ytterligare vetenskaplig information för att slutgiltigt bevisa effektiviteten av johannesbrödextrakt för behandling av KOL.

antianemic Fördelar

Järnrika druv melass kan potentiellt behandla dem som lider av järnbristanemi. En studie som presenteras i "Den turkiska Journal of Pediatrics" jämfört upptaget av järn från druv melass och järnsulfat i 56 spädbarn. Forskarna delade spädbarn i åldern sex till 36 månader, i två grupper - personer med järnbristanemi och icke-anemiska patienter. Observationer fastställt att upptaget av järn ur druv melass är jämförbar med den hos ferrosulfat - en typ av järn används för att behandla människor med järn relaterad anemi - i icke-anemiska spädbarn. Forskarna drog slutsatsen att druv melass är en effektiv järnkälla för att förhindra järnbristanemi i spädbarnsåldern. Trots positiva resultat, måste ytterligare klinisk forskning hos äldre barn och vuxna utföras för att bevisa effektiviteten av druv melass vid behandling av järnrelaterade anemi.