XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De bästa vattenrenare Systems


Alla behöver vatten för att leva, och vatten som kommer ur kranen, men säkert att dricka på grund av USA: s vatten förordningar, kanske inte smakar så bra. Enligt lagstiftningen fastställts för rent dricksvatten, är det minsta oro hur vatten smak och lukt, betraktas som "objectionables" enligt nationella regler. Detta lämnar husägare med möjlighet att installera en sekundär vattenrenare systemet bara för att förbättra vattnets smak. Water Quality Association, en ideell branschorganisation, listar de bästa vattenrenare system för bostäder i sitt guld certifieringsprogrammet.

GE Appliances

General Electric har en mängd under bänk och hela huset vattenrenare system certifierade av Water Quality Association. Finns på de flesta stora byggvaruhus, få en tillräckligt stor GE enhet för att installera där vatten kommer in i hemmet till att omfatta täckning för hela huset. Om din enda oro är vatten för att dricka, sedan installera en mindre enhet under disken i köket med sin egen speciella kran. Se till att du väljer kolfilter för bästa vattenrening.

APEC Water Systems

Stora hela huset systemen ut vid tidpunkten för införandet av vatten i hemmet och används främst i lantlig miljö där offentliga vatten är inte tillgänglig. Dessa system består vanligtvis av flera tankar som inte bara behandlar vatten för att dricka, men ta bort järn, mangan, svavel och andra mineraler eller metaller. Dessa system inkluderar även tankar som behandlar surhetsgraden i vatten för att bringa pH-balansen till neutrala eller "drickbara" nivåer. Surt vatten är skadligt för människors hälsa och är frätande på kopparledningar.

Culligan International

Även mest känd för sin salt behandlingssystem för hårt vatten, Water Quality Association listar Culligan i sin "Gold Seal" certifiering för en mängd olika vattenreningssystem för hemmet. Förutom punkt inpasseringssystem, har Culligan även produkter för installation under bänk för användningsstället.

BRITA Systems

Brita tillverkar system speciellt för användningsstället, såsom en kanna filtrering eller för en specifik kran i huset. Alla Britas filtreringssystem fått "Gold Seal" certifiering av Water Quality Association för användning i ett bostadsområde. Detta omfattar även kylskåpet filterbyte.

kylskåp Filtrering

Villaägare glömmer ofta att dagens kylskåp kommer med ett filter inbyggt när de har ett kylskåp som också avstår is och vatten. Byte av filtret var sjätte månad eller som rekommenderas av tillverkaren är alla de flesta människor behöver göra för att säkerställa kvalitet dricksvatten i hemmet och undvika kostnaden för dyra hela huset system. Köp en GAC kylskåp filter för att få den bästa lukta och smaka dricksvatten möjligt.