XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Mixed Martial Arts är en kampsport som använder en mängd olika kampsporter tekniker för att föra soldater för att den ultimata nivån av strids skicklighet och fitness. Föddes ur Ultimate Fighting Championship-stil bekämpa sport, är blandade krigsrätter konst nu en högt utvecklad och extremt intensiv metod för utbildning. Om du vill bli en Ultimate Fighter följa dessa steg för att göra MMA träning.

Instruktioner

1 Kartlägga basformerna. Mixed Martial Arts har en tung bas i några olika kampsport tekniker. Brazilian jiu-jitsu, muay thai, kickboxning och brottning bidrar starkt till MMA träning. Undersökning intervallet kampsporter inblandade så att du kan förstå utvecklingen av teknik och utbildningsmetoder.

2 Börja intensiv styrketräning. En stor del av mixed martial artist utbildning dag består av hög intensitet styrketräning. För att komma till en miniminivå av lämplighet för sporten, måste du börja någon form av högintensiv träning. De flesta mixed martial konstnärer använder en kombination av hög intensitet intervallträning (HIIT) och någon form av funktionell vikt eller motstånd utbildning för att få explosiv styrka.

3 Hitta en mixed martial arts school. Idag finns det massor av skolor ägnas åt undervisning MMA. Många boxning klubbar, till exempel, erbjuder MMA träning. Det är viktigt att träna på en skola eller klubb inte bara för undervisning men också att få i ringen med andra utvecklings fighters.

4 Titta mästare. Börja med de första dagarna av mixed martial arts-de första åren av Fighting Championship Ultimate. Det är också viktigt att titta på dagens MMA mästare som Chuck Liddell och Tito Ortiz att se hur de införliva tekniker brasiliansk jiu-jitsu och kickboxning i deras slåss. Titta så många matcher som möjligt, hålla din träning och din egen teknik i åtanke.