XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Du har köpt en pistol för sportskytte eller för självförsvar i hemmet, men du är osäker på hur man skjuter den. Oavsett om du väljer en revolver eller en halvautomatisk pistol, det finns vissa saker att komma ihåg när man lär sig att skjuta. Läs vidare för att lära sig att skjuta en pistol.

Instruktioner

1 Skjut säkerhetsspaken till "On". Detta ofta betecknas med en svart punkt eller en mörk fläck. Noggrant läsa litteratur som är specifik för ditt vapen för att vara säker. Säkerheten måste vara på tills pistolen är redo att skjuta.

2 Ladda ammunition i din pistol. Om du har en revolver, kommer cylindern att rotera åt sidan för att lägga kulorna. Om du äger en halvautomatisk, kommer du ladda kulor i klämman och för in den i botten av grepp trycka ordentligt tills den snäpper in.

3 Pumpa en kula in i kammaren om du använder en halvautomatisk genom att dra tillbaka och frigöra sliden på ovansidan av pistolen. En revolver har alltid en kula i kammaren, om den är fullastad.

4 Stå med en fot något bakom den andra i en väl balanserad ståndpunkt. Du måste centrera din vikt och vara stabil i din fot. Alternativt kan du sitta eller knäböja för att stabilisera kroppen. Ditt skytte noggrannhet beror på hur fortfarande din kropp är.

5 Växla säkerhet för "Fire" endast när du är i skottläge och redo att släppa pistolen. Håll i greppen på pistolen stadigt med båda händerna. Avtryckarfingret kommer att vara bredvid, inte på utlösaren. Du kommer inte att sätta fingret på avtryckaren tills du har siktat den i mål.

6 Sikta genom att hålla pistolen direkt framför dig och passa in siktet på toppen med målet. Håll båda ögonen öppna när du siktar.

7 Krama avtryckaren med en mjuk rörelse, flytta bara fingret. Håll händerna stilla medan klämma. Den minsta rörelse av din hand kommer att leda till en omläggning från ditt mål. Håll ögonen öppna som pistol utsläpp. Slå säkerheten igen tills du är redo att skjuta igen.

Tips

  • En räckvidd kommer att montera på toppen av din pistol för att underlätta observation in i ditt mål.
  • Om du har problem med att hålla pistolen fortfarande, prova en skytte bänk med ett stöd för armen.
  • Säkerhetsbrytaren måste alltid vara på när en pistol inte bli skjuten. På en halvautomatisk kammaren måste vara tom tills redo att skjuta.
  • Handeldvapen är extremt farlig och missbruk orsakar många dödsfall varje år. Vapen är inga leksaker och barn måste instrueras att inte röra dem.
  • Varje pistol ägare är ansvarig för att lära sig korrekt inspelningssätt och för att säkert lagra sin pistol. Kontrollera med din lokala skytte klubb eller polisen att lokalisera säkerhetsklasser.