XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man lär sig Jujitsu Online


Jujitsu är en kampsport som fokuserar i första hand på marken tekniker, bland annat flyttar utformade för att oskadliggöra en motståndare i en kamp eller i en tävling, tvinga oppositionen att erkänna att du har vunnit matchen genom att lämna in. Även jujitsu har funnits i mer än ett sekel, har det tagit på nya nivåer av popularitet under de senaste åren med den ökade allmänna medvetenheten om Ultimate Fighting Championship, som har många duktiga jujitsu utövare, inklusive den första mästare, Royce Gracie, en brasiliansk jujitsu svart bälte.

Instruktioner

1 Läs tekniker artiklar om BloodyElbow.com (se Resurser). Blodig armbåge är en populär mixed martial arts blogg som ofta har uppdelning av tekniker som används i MMA skjutningarna. Även om inte alla av sektionerna avser brasiliansk jujutsu, webbplatsens "Judo Chop" artiklar har ofta djupgående tekniska störningar av olika underkastelse innehar eller vakt passerar.

2 Titta på YouTube-videor som bryter ner tekniker. 1.001 bidrag "YouTube-sida (se Resurser) är ett bra ställe att börja. Det finns många andra användare som bokför informativa videor och höjdpunkter som visar på högsta nivå utövare.

3 Besök Jiu-Jitsu Brotherhood (se Resurser) för en webbplats kör för och utövare av jujitsu. Sajten är en utmärkt resurs för artiklar och för att lokalisera seminarier eller privata utbildare i ditt område.

4 Lägg upp på MixedMartialArts.com s jujitsu forum, Atama BJJ. Forumen på MixedMartialArts.com är en populär destination för fans av sporten av Mixed Martial Arts och ofta har inlägg av professionella soldater och professionella grapplers. Den jujitsu subforum är en plats där du kan hitta inlägg, eller ställa frågor din egen, som hänför sig till varje aspekt av jujitsu, från hur man utför rörelser, allmänna träningstips till hur man hittar tävlingar.

5 Öva rör sig med en partner när du har läst dem. Det enda sättet att verkligen lära en konst är att försöka genomföra det du lärt. Var noga med att iaktta försiktighet när du tränar. Oavsett om du precis har börjat eller upplevt, är det viktigt att försöka drag som är lämpliga för din skicklighetsnivå för att garantera säkerheten för dig själv och din träningspartner.