XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Den genomsnittliga golf poäng för Män

Det finns några olika sätt att bestämma den "genomsnittliga" golf poäng manliga golfare. Intressant, den "officiella" medelvärde, som bestäms av den amerikanska Golf Association, det styrande organet i golf i Amerika, är det minst korrekta. USGA kör handikapps systemet för golfare, som gör det möjligt att komma fram till en exakt genomsnittet för manliga - och kvinnliga - golfare som får ett handikapp. Men "Golf Digest", säger de flesta golfare inte har en officiell USGA handicap, och dessa golfare tenderar att skjuta mycket högre poäng. Fortfarande finns det olika sätt att uppskatta poängen för en genomsnittlig golfspelare med en rimlig grad av noggrannhet.

bogey golfare

Golfare som konsekvent gör en bogey på hål, som är ett över par av ett hål, anses ofta vara genomsnitts golfare. Detta resulterar i ett handikapp på cirka 20 på en kurs av standard svårighet, som översätts till en poäng på 90-talet. Enligt USGA, träffar en manlig bogey golfspelare tee skott i 200 yard område och har förmågan att nå en 370-yard hål i två skott. Den manliga bogey golfspelare kvalificerar en en genomsnittlig golfspelare enligt USGA standard, men han är faktiskt 10 slag eller så bättre än en riktigt genomsnittliga golfspelare.

Den "officiella" Average

USGA säger att den genomsnittliga golfspelare i sitt systemet bär ungefär en 15,0 handikapp. Detta leder till ett genomsnitt på cirka 90, nära den hos en bogey golfspelare. Men "Golf Digest" konstaterar att de flesta golfare inte deltar i USGA systemet. Och eftersom de flesta golfare utan handikapp finns enstaka spelare som vanligtvis skjuter högre än 100, är ​​den officiella USGA Medelpoängen artificiellt låg.

Den "sanna" Average

"Golf Digest" handikapps konsult Dean Knuth säger att "om vi pratar om alla golfare - de med handikapp och de utan - medelpoängen skulle vara mer än 100." Det finns inget sätt att bevisa detta påstående. Men om du tillbringar tid på någon offentlig golfbana, ser du tillräckligt anka krokar, skaft och whiffs att stödja Knuth påstående.

Profil i en Average golfspelare

I en artikel som jämför manliga proffsen manliga amatörer av olika nivåer, "Golf Digest" erbjuder mer detaljerade profiler än bara rå poäng. Till exempel, PGA Tour proffs träffar fairway med 63 procent av sina enheter. En 20-handikapp golfare, lite bättre än en "sann" medelgolfaren finner kort gräs 43 procent av tiden. Proffsen drabbade 62 procent av greenträffar jämfört med 22 procent av 20-handicappare. Fördelar få upp och ned 56 procent av tiden när de missar en grön; 20-handicappare bara konvertera 21 procent av tiden.