XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Den Lifeforce kost, numera känd som McCombs planen marknadsför sig som en metod för avgiftning som tillåter dig att "aktivera oändliga livskraften potential som finns i varje cell i vår kropp." Men vad medicinsk teorier är planen bygger på och hur det avser att arbeta? Ta reda på om McCombs planen är nyckeln till en lång, hälsosamt liv och om det är rätt för dig.

Om McCombs Plan

Placera skulden för dålig hälsa på överflöd av antibiotika och en obalans av vissa organismer i kroppen, hävdar McCombs planen för att förbättra den allmänna hälsan och funktionen hos din kropp med en 16-veckors avgiftning program. Dessutom hävdar den framlagda planen kommer att leda till viktminskning på grund av förbättrad kroppsfunktioner. Programmet har utvecklats av Jeff McCombs, en kiropraktor, och lovar en sundare kropp, själ och ande efter avgiftning. Det finns fyra huvudkomponenter i planen: kosttillskott, vatten, svettningar och efter en Ja / Nej listan livsmedel.

tillskott

Den McCombs Plan detox-programmet kräver en regim av kosttillskott under 16 veckor detox-program och genom ytterligare "underhåll" steg. "Candida Force" sägs att eliminera candida, en familj av svampar som lever i däggdjur och som vissa alternativ medicin utövare hävdar orsaka trötthet och viktökning när overabundant. "Detox Essentials" är en blandning av vitaminer och örter sägs främja avgiftning. Och "Flora Prime", en blandning av "goda" bakterier, inklusive acidophilus, tas från och med den sjunde veckan för att hjälpa balans bakterier i matsmältningssystemet.

Den möjliga effekten av dessa tillägg är diskutabelt. Medan fördelarna med C-vitamin och acidophilus har bevisats och är allmänt accepterade av läkare, teorin att alltför mycket candida kan orsaka ohälsa saknar trovärdiga bevis. Vidare bör det noteras att dessa tillägg är endast tillgängliga direkt från McCombs Plan hemsida, och bära en rejäl prislapp. Och komma ihåg att kosttillskott inte väl regleras av amerikanska Food and Drug Administration för säkerhet och effekt. Tala med din läkare innan du tar dessa tillskott för att undvika eventuella biverkningar eller interaktioner med andra läkemedel du tar.

Vatten och svettningar

Liksom de flesta avgiftning program uppmanar McCombs planen för dricksvatten --- och en hel del av det. Till exempel, en 150-lb. person behöver dricka 2,8 liter vatten, eller ca 12 8-oz. glasögon för att spola gifter ur kroppen. Detta är i linje med Institute of Medicine: s rekommendationer, men kvinnor sannolikt kan dricka lite mindre. Planen kräver också att bli av med en stor del av detta vatten genom svettning, antingen genom att ta en varm 30 minuters bad eller en 10-minuters ånga i en bastu sex gånger i veckan. Detta sägs hjälpa till vid avgiftning genom huden.

JA / NEJ Foods

Kosten del av McCombs Plan är en ja / nej lista över acceptabla livsmedel, föreskriva en diet av endast Ja livsmedel för åtminstone de första åtta veckorna. Yes livsmedel kan se bekant för low-carb dieters: De omfattar de flesta kött, grönsaker, frukt, ägg, brunt ris, te och kaffe. På Ingen listan är nästan vad som helst annat, inklusive mejeriprodukter, spannmål, soja och socker. Även efter denna diet strikt är säker på att leda till viktminskning för många människor, bör det noteras att en sådan restriktiv diet kan vara mycket svårt för vissa att hålla upp. Var noga med att diskutera denna diet med din läkare, särskilt om du har några pågående hälsotillstånd.

Nyckeln till ett långt liv?

Den McCombs regimen erbjuder en uppsjö av goda råd om en sund livsstil. Den föreslår ett antal mycket näringsämnen livsmedel, och att få tillräckligt med vatten är alltid en bra idé. Emellertid McCombs planen väcker också många frågor. Den första är kostnaden för programmet: McCombs Plan webbplats erbjuder allt du skulle behöva, inklusive en $ 4,000 bastu och kostnaderna för att strikt följa programmet skulle kunna uppgå till hundratals eller tusentals dollar innan du skulle se några märkbara förändringar.

Vidare är McCombs plan som bygger på alternativ medicin teorin om autotoxicity, tanken att kroppen bygger upp gifter som den är oförmögen att göra sig av med. Även om detta är en gammal teori, har det till stor del krossat av modern medicin. Dessutom gör planen inte påkalla lösen av något slag, trots att motion är nästan universellt betraktas som nyckeln till god hälsa. Kommer denna plan gör du gå ner i vikt? Kanske. Begränsande vissa livsmedel och dricka mycket vatten kommer att resultera i viktminskning, men detta har ingenting att göra med att balansera din candida nivåer, och svettningar kommer att göra dig att kasta vatten vikt.

När det gäller ett längre och friskare liv, har planen funnits bara 15 år, så när det gäller livslängd, är domen fortfarande ut.