XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  HemDå och då människor går igenom läkarbesök och förfaranden. Kostnaderna kan vara upprörande ibland och måste beräknas innan de stapla upp. Du kan beräkna dessa kostnader i bekvämligheten av ditt hem eller begär tjänster av organ som är specialiserade på detta område. Läs vidare för att lära hur man beräknar medicinska faktureringskostnader.

Instruktioner

1 Ta reda kostnaden för medicinsk behandling genom att be läkaren direkt, eftersom sjukvårdskostnader är beroende av det nationella genomsnittet, plats för tjänst som ett sjukhus eller klinik och behandlingsplan.

2 Be om en förklaring av förmåner och täckningen från din hälsa försäkringsbolag. Hälsa försäkringsbolag har normalt en rabatterat pris om du använder deras nätverk läkare.

3 Be om en förklaring av förmåner och täckningen från din hälsa försäkringsbolag. Hälsa försäkringsbolag har normalt en rabatterat pris om du använder deras nätverk läkare.

4 Ta följande saker när du beräknar kostnaden för din medicinska räkningar: den tid som förloras för att erhålla information som krävs av försäkringsbolaget; mjukvaruproblem som du kan ha stött på under beräkning av faktureringskostnader; och de kostnader som du måste bära för underhåll av programvara, månatliga räkningar, säkerhetskopior, byte av hårdvara och tillbehör.

5 Beräkna eventuella egenavgifter, co-försäkringar eller risker som kan påverka din medicinska räkningen. Använd denna detalj och beräkna alla kostnader och eventuell linjen behandling. Du kan använda de specifika program som medicinsk fakturering företag har utformat och utfärdade på marknaden för beräkning av dina medicinska räkningar och deras kostnader.

Tips

  • dubbla alltid kontrollera dina siffror när man försöker beräkna medicinska räkningar.
  • Fråga alltid försäkringsbolag för en förklaring av förmåner (EOB) formen för att undvika problem beräkna din faktura.